Tako je videti ženska z znanstveno dokazano najlepšim telesom na svetu

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Presenečeni?
Oglej si celoten članek

Rezultati ene izmed študij razkrivajo, da telo, ki je najbolj všečno obema spoloma, pripada 41-letni manekenki in igralki Kelly Brook, poroča portal Miss7. Znanstveniki so s pomočjo anket namreč razkrili, da je idealna ženska visoka 168 centimetrov, razmerje med obsegom prsi, pasu in bokov pa je 99 x 63 x 91, kar skoraj do potankosti ustreza meram svetovno znane igralke. 

A kljub temu, da njeno telo velja za "znanstveno dokazano najlepše telo na svetu", Brook pravi, da je bila v svojem življenju zaradi svoje postave že neštetokrat žrtev posmeha. Ko je na primer poleti 2017 na Instagramu objavila svojo fotografijo v bikiniju, so jo ljudje zasuli s hudobnimi komentarji, ji očitali, da se je zredila, in jo primerjali s kitom. Kelly jim je takrat odgovorila s tvitom: "Imam lepe in pametne sledilce, s katerimi rada klepetam. Ne bom dopustila, da me negativni komentarji odvrnejo od objavljanja."

Igralkina postava je sicer daleč od fotografij suhljatih manekenk, s katerimi nas bombandirajo mediji in nas prepričujejo, da moraš imeti 182 centimetrov in 46 kilogramov, da si obravnavana kot lepotica. Brook, s pravim imenom Kelly Ann Parsons, je dokaz, da temu na srečo še zdaleč ni tako. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:58 11. Julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko …

  • 15:46 18. Junij 2021.

    Čez deset let ne bo več taka. Vse je minljivo, še najbolj pa lepota.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.