Magazin > VIP
60166 ogledov

Tako je videti ženska z znanstveno dokazano najlepšim telesom na svetu

Kelly Brook Instagram
Presenečeni?

Rezultati ene izmed študij razkrivajo, da telo, ki je najbolj všečno obema spoloma, pripada 41-letni manekenki in igralki Kelly Brook, poroča portal Miss7. Znanstveniki so s pomočjo anket namreč razkrili, da je idealna ženska visoka 168 centimetrov, razmerje med obsegom prsi, pasu in bokov pa je 99 x 63 x 91, kar skoraj do potankosti ustreza meram svetovno znane igralke. 

A kljub temu, da njeno telo velja za "znanstveno dokazano najlepše telo na svetu", Brook pravi, da je bila v svojem življenju zaradi svoje postave že neštetokrat žrtev posmeha. Ko je na primer poleti 2017 na Instagramu objavila svojo fotografijo v bikiniju, so jo ljudje zasuli s hudobnimi komentarji, ji očitali, da se je zredila, in jo primerjali s kitom. Kelly jim je takrat odgovorila s tvitom: "Imam lepe in pametne sledilce, s katerimi rada klepetam. Ne bom dopustila, da me negativni komentarji odvrnejo od objavljanja."

Igralkina postava je sicer daleč od fotografij suhljatih manekenk, s katerimi nas bombandirajo mediji in nas prepričujejo, da moraš imeti 182 centimetrov in 46 kilogramov, da si obravnavana kot lepotica. Brook, s pravim imenom Kelly Ann Parsons, je dokaz, da temu na srečo še zdaleč ni tako. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Brook (@iamkb)

Komentarjev 2
  • Danny_Schaefer 13:58 11.julij 2021.

    Google plačuje dobro plačo od doma od 4500 do 6000 dolarjev na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ..... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦

  • mirror 15:46 18.junij 2021.

    Čez deset let ne bo več taka. Vse je minljivo, še najbolj pa lepota.

Sorodne novice