Uporabno
4304 ogledov

7 znakov nizkega testosterona, ki jih nikakor ne spreglejte

Popolna postava
Vsak moški potrebuje testosteron. Nabiranje maščobnih oblog in izguba mišične mase nista le posledica slabe prehrane. Preveri kaj vse lahko zakrivi prenizka raven testosterona.

Ves svet se vrti okoli hormonov

O njih slišite na vsakem koraku. Moški, ženski, rastni, stresni, hormoni so vse okoli vas in vplivajo na vsak aspekt vašega življenja. Naloga hormonov je, da do celic prenašajo pomembne informacije. Posledično lahko njihovo neravnovesje v telesu povzroči velike težave in celo ogrozi vaše zdravje. Zato nikar ne zamahnite z roko, ko vas vaše telo začne opozarjati, da je z vašimi hormoni nekaj narobe.

Ključ do bolj kakovostnega življenja se skriva v hormonih.

Hormoni igrajo ključno vlogo v marsikaterem telesnem procesu, vključno s staranjem. Staranje je zapleten proces, ki ga je najlažje razložiti ravno v povezavi s hormoni. Bolj ko se ljudje starajo, nižji je nivo hormonov v njihovem telesu in manj jih telo proizvaja. Manj hormonov pa pomeni tudi manj energije, nižjo mišično maso in nižji libido.

Kako močna je tvoja moškost?

Če ugotavljate, da v življenju nimate več pravega naboja, da vaša moč ugaša in da s svojo pozitivno energijo ne lomite več ženskih src, potem se razlog za to najverjetneje ne skriva le v polni luni.

Ustrezna raven testosterona, glavnega hormona moškosti, ugodno vpliva na vaše razpoloženje, čustvovanje in storilnost.

Pravi alfa moški za kvalitetno življenje in fit postavo potrebuje tudi dovolj visoko raven testosterona.

Kdo je torej alfa moški?

Ne verjemite, da je normalno, če vam z leti raste trebuh in hkrati manjša želja po spolnosti. Koliko fit in privlačnih moških poznate, ki so v štiridesetih, petdesetih ali šestdesetih letih še vedno polni energije in predstavljajo hudo konkurenco pol mlajšim moškim?

Testosteron, glavni moški hormon, imate lahko pod nadzorom.

Ne mislite, da vam testosterona ne more primanjkovati. Nikar se ne slepite, da se vam to ne more zgoditi. Raziskave jasno kažejo, da kar 25% moških po 30 letu trpi zaradi nizkih vrednosti testosterona. Zato nikar ne ignorirajte znakov njegovega pomanjkanja na svojem telesu in pravočasno ukrepajte.

#1 Izpadanje las

Izguba las je med najpogostejšimi znaki nizkega testosterona. Plešavost je pri moških seveda povezana še z marsikaterim drugim dejavnikom in genetiko. A raziskave potrjujejo, da ima testosteron pomembno vlogo pri rasti las, zato s tem, da skrbite za njegove optimalne vrednosti, skrbite tudi za svoje lase.

#2 Nizek libido in težave z erekcijo

Testosteron je hormon, ki ključno vpliva na libido – če imate torej manj testosterona, boste tudi manj aktivni med rjuhami. Staranje libidu seveda ne prizanese, ne glede na to kako privlačna je vaša boljša polovica. A pri tem ne smete zanemariti vpliva, ki ga ima na vaš libido testosteron. Če se torej vaš libido nenadoma krepko zniža, razlog najverjetneje tiči v nizkih vrednostih testosterona. Zato bodite pozorni na spremembe in pravočasno ukrepajte. Naj za akcijo v postelji ne bodo odgovorne le dame. Več kot boste imeli testosterona, več bo tudi aktivnosti med rjuhami.

#3 Rast prsi

Pomanjkanje testosterona pri nekaterih moških vodi tudi v rast prsi, podobnimi ženskim. Poleg testosterona je za njihovo rast odgovoren tudi ženski hormon estrogen. Če bi na vašem prsnem košu raje imeli izklesane mišice, ne pa kupčkov povešene kože, potem je prvi korak, da poskrbite za dovolj visoke vrednosti testosterona. Pri tem pa seveda ne pozabite na pravilno prehrano in primerno vadbo, saj je popolna postava rezultat trdega in načrtnega dela.

#4 Kopičenje kilogramov

Nižji kot imate nivo testosterona, hitreje se bodo na vašem telesu začele nabirati maščobne obloge. Če se vam torej zdi, da ne pojeste veliko in ste dovolj aktivni, namesto mišic pa vam raste le trebuh, je to opozorilen znak, da vam je padel nivo testosterona v telesu.

 | Avtor: Popolna postava Popolna postava

#5 Nizek nivo energije

Vam je služba čedalje bolj naporna in vedno težje pretečete tisti kilometer? Včasih je bil vaš vikend poln najrazličnejših dogodivščin, danes pa je preveč že to, da bi vstali s kavča na katerem uživate z vrečko čipsa? To, da se po svetu vlečete kot megla, najverjetneje ni le posledica pretežkega treninga in gore posode po večerji. Zato preverite nivo svojega testosterona in ga spravite na višjo raven, saj ima lahko to velik vpliv na vaše zaloge energije.

#6 Nihanje razpoloženja

En trenutek je življenje raj na zemlji, v drugem pa je ovit v gosto meglo v kateri ne vidite niti ene svetle točke? Za to ali boste imeli dober ali slab dan niso krivi le zapeljivi ženski pogledi in kratka krila sodelavk. Na to, kako se počutite pomembno vpliva testosteron.

#7 Slabo spanje in depresija

Za vaše slabo spanje ni kriv le sosedov dojenček in skupina najstnikov, ki se zabava ob vseh mogočih urah. Prav tako ni za vašo depresijo krivo ljubosumje, ker si je vaš prijatelj kupil nov avto. Pravi krivec se skriva v vaši hormonski sliki. Zbujanja sredi noči ne bo konec brez pomoči, enako velja za temne misli. Vzemite te simptome skrajno resno in poskrbite, da bo v vašem telesu zadostna količina testosterona.

Kako do vrhunskega počutja, fit postave in posteljnih užitkov

Vsak lahko stopi iz povprečja in se v svoji koži počuti odlično. Žal pa marsikdo posluša napačne nasvete, ki jih ne pripeljejo do želenih rezultatov in zato obupajo. Zato so se pri Popolni postavi tega problema lotili drugače. Pomagali vam bodo, da tudi vi v polnosti zaživite svoje življenje.

Ne odlašajte, čim prej poskrbite, da glavni hormon moškosti testosteron spravite na mesto, kjer mora biti.

V izdelku Golden Tree Alpha Man so zbrane vse sestavine, ki jih moško telo potrebuje, brez nepotrebnih dodatkov in kalorij. Hkrati vsebuje tudi dodatke, ki vaše telo ščitijo pred stresom. Stres ima namreč veliko negativnih posledic na vaše telo, ki ga morate jemati skrajno resno.

Ta edinstvena rešitev je 100% naravna formula z dvojnim delovanjem, ki vsebuje kar 13 aktivnih sestavin, ki dokazano zvišujejo nivo testosterona ter hkrati znižujejo nivo kortizola, stresnega hormona, v vašem telesu.

 | Avtor: Popolna postava Popolna postava

Pet koristi visokega testosterona 

Vedno več moških ima hudo pomanjkanje testosterona. Pazite, da ne boste med njimi tudi vi, saj lahko zaradi njegovega pomanjkanja trpi kvaliteta vašega življenja pa tudi vaša samozavest. Ne spreglejte koristi zvišanja ravni testosterona:

Korist #1: Visok libido

Višji nivo testosterona kot imajo moški, več in pestrejše so njihove aktivnosti med rjuhami. Raven testosterona se naravno zviša kot odziv telesa na spolno vzburjenje. Bodite tudi vi med tistimi moškimi, ki vedo, da so ženske navdušene nad moškimi, ki znajo poskrbeti za svojo alfa privlačnost.

Korist #2: Mišična in kostna masa

Testosteron ima pomembno vlogo pri proizvodnji beljakovin v telesu in posledično razvoju mišic. Ravno testosteron je odgovoren za to, da se po puberteti pri dečkih za 50 % poveča mišična masa. Podobno velja tudi za zdrave kosti. Moška kostna gostota se zmanjšuje s staranjem istočasno, kot se znižuje tudi nivo testosterona.

Korist #3: Manj maščobnih oblog

Znižanje testosterona poveča maso maščobnega tkiva in zmanjša mišično maso. Če se maščobnim oblogam želite izogniti, je prvi korak da uspešno povečate količino testosterona v vašem telesu.

Korist #4: Vrhunsko razpoloženje

Ni malo moških, ki zaradi pomanjkanja testosterona trpijo zaradi nihanja razpoloženja, podobnega, kot ga ženske izkusijo okoli menstruacije. Če se temu želite izogniti in očarati svojo okolico s svojo pozitivno energijo, poskrbite za svoj testosteron. Testosteron namreč pomembno prispeva k temu, da se v svoji koži odlično počutite.

Korist #5: Zdravo srce 

Zdravo srce je črpalka, ki črpa kri po vašem telesu in mišicam ter organom zagotavlja kisik, potreben za njihovo optimalno delovanje. Testosteron pomaga pri proizvodnji rdečih krvnih celic v kostnem mozgu. Nizka raven testosterona je tako povezana tudi z različnimi srčno-žilnimi tveganji.

Preverjeno najboljša rešitev, ki ji lahko zaupate 

Testosteron torej ugodno vpliva na številne telesne funkcije:

1. odloča o količini mišične in kostne mase,

2. odloča o količini energije in vaši produktivnosti,

3. vpliva na rast in razvoj moških spolovil,

4. je direktno povezan z libidom oziroma spolnim nagonom,

5. vpliva na erektilno funkcijo.

Spoznaj zmagovalno strategijo za višji testosteron v obliki vrhunskega prehranskega dopolnila.

Za razliko od ostalih, manj kvalitetnih izdelkov, je to prehransko dopolnilo osredotočeno na celoten spekter težav in vam z edinstveno formulacijo omogoči, da v celoti izkoristite svoj potencial. Če pa vas Alpha Man 100 % Natural Testosterone Booster slučajno ne bi prepričal, lahko v 60 dneh zahtevate vračilo kupnine.

Zagotovite si optimalen delež hormona moškosti tudi vi!

 | Avtor: