Tako je Zvezdana Mlakar utišala gledalca

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Zaprla mu je usta.
Oglej si celoten članek

Zvezdana Mlakar, igralka in voditeljica oddaje Zvezdana, ki jo lahko spremljamo na RTV SLO, je očitno trn v peti nekaterim gledalcem nacionalke. Eden od njih ji je v zasebno sporočilo na Facebooku napisal: "Spelji se že nekam s tem tvojim psiho 'skropucalom' od oddaje ..."

Zvezdana mu ni ostala dolžna. V statusu je delila njegovo sporočilo in zraven zapisala: "Da se ne bomo samo hvalili … No, to vsaj dobro znamo. Objavljam negativni vložek. Neznani gospod me nekam pošilja, jaz pa mu ne morem pomagati. Ampak jaz se s televizije ne morem speljati, on ima daljinca v roki! Kaj tako hudega sem mu storila, da mi mora to napisati, pa ve samo on. Za razliko od njega, jaz še svoj živi dan nisem pisala nekomu kaj takega, prisežem. Če mi kdo res ne paše, se vedno vprašam, zakaj v meni vzbuja takšne občutke in če ne morem priti stvari do dna, pač pogledam tja, kjer se počutim bolje …"

Za konec je dodala, da je negativnih zapisov malo in da se očitno na njeni strani zbirajo samo pozitivni ljudje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 00:12 23. Julij 2017.

    Tle v teh komentarjih se vidi vaša kultura. Je samo odraz vaših bednih jazov, ki kozlajo negativizem. Očitno je za …

  • 14:05 22. Julij 2017.

    Babnici očitno ni jasno,da prisilno plačujemo RTV in da za naš denar pač lahko zahtevamo kaj bolj konkretnega,ne zgarane face …

  • 12:22 22. Julij 2017.

    Ali pa se z njo sploh ne ubadamo!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.