Tako kot mama tudi Charlotte žrtev prekletstva?

Foto: Profimedia Lamberto Sanfelice, Charlotte Casiraghi Foto: Profimedia Lamberto Sanfelice, Charlotte Casiraghi
Monaška princesa Charlotte Casiraghi menda ni več v zvezi z očetom svojega sina.
Oglej si celoten članek

"Zamenjala je Gada!“ piše francoska revija Voici, ki se sklicuje na najnovejše fotografije lepe monaške princese. Paparaci so jo namreč ujeli na sprehodu z italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem, ki je od Charlotte starejši enajst let. Obstajali naj bi celo posnetki, na katerih se parček poljublja.

Že nekaj časa se govori, da 29-letnica ni več v zvezi s 44-letnim komikom Gadom Elmalehom, s katerim ima sina. Gad in Charlotte sta bila skupaj tri leta. Vsi so čakali na zaročni prstan, a komik o poroki nikoli ni želel govoriti. Prav tako se je, če je bilo le možno, izogibal javnim prireditvam monaškega dvora, ki govoric o koncu zveze sicer ni nikoli komentiral.

Tudi Charlotte žrtev prekletstva?

Tako kot njena mama Caroline in njena teta Stephanie tudi Charlotte nima sreče v ljubezni. Princese namreč “padajo” na moške, ki niso primerni za resne zveze - tak naj bi bil tudi Sanfelice. Nekateri pravijo, da je za ljubezenske težave na monaškem dvoru krivo prekletstvo.

V 13. stoletju je namreč neka mladenka, ki jo je posilil monaški princ Rainier I., preklela družino Grimaldi. Za Caroline so že trije nesrečni zakoni. Njen prvi mož je bil Philippe Junot, s katerim je bila poročena dve leti. Nato se je poročila s svojo veliko ljubeznijo, očetom svojih treh otrok, Stefanom Casiraghijem, ki pa se je med dirko s čolni ubil. Poročena sta bila sedem let.  Sedaj pa je še vedno poročena s hanovrskim princem Ernstom Augustom, ki jo je varal. Par že nekaj časa živi ločeno.

Smolo ima tudi Stephanie, ki ima tri otroke z dvema moškima.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.