Magazin > VIP
164 ogledov

Tako kot mama tudi Charlotte žrtev prekletstva?

Lamberto Sanfelice, Charlotte Casiraghi
1/2
Profimedias
Monaška princesa Charlotte Casiraghi menda ni več v zvezi z očetom svojega sina.

"Zamenjala je Gada!“ piše francoska revija Voici, ki se sklicuje na najnovejše fotografije lepe monaške princese. Paparaci so jo namreč ujeli na sprehodu z italijanskim režiserjem Lambertom Sanfelicejem, ki je od Charlotte starejši enajst let. Obstajali naj bi celo posnetki, na katerih se parček poljublja.

Že nekaj časa se govori, da 29-letnica ni več v zvezi s 44-letnim komikom Gadom Elmalehom, s katerim ima sina. Gad in Charlotte sta bila skupaj tri leta. Vsi so čakali na zaročni prstan, a komik o poroki nikoli ni želel govoriti. Prav tako se je, če je bilo le možno, izogibal javnim prireditvam monaškega dvora, ki govoric o koncu zveze sicer ni nikoli komentiral.

Tudi Charlotte žrtev prekletstva?

Tako kot njena mama Caroline in njena teta Stephanie tudi Charlotte nima sreče v ljubezni. Princese namreč “padajo” na moške, ki niso primerni za resne zveze - tak naj bi bil tudi Sanfelice. Nekateri pravijo, da je za ljubezenske težave na monaškem dvoru krivo prekletstvo.

V 13. stoletju je namreč neka mladenka, ki jo je posilil monaški princ Rainier I., preklela družino Grimaldi. Za Caroline so že trije nesrečni zakoni. Njen prvi mož je bil Philippe Junot, s katerim je bila poročena dve leti. Nato se je poročila s svojo veliko ljubeznijo, očetom svojih treh otrok, Stefanom Casiraghijem, ki pa se je med dirko s čolni ubil. Poročena sta bila sedem let.  Sedaj pa je še vedno poročena s hanovrskim princem Ernstom Augustom, ki jo je varal. Par že nekaj časa živi ločeno.

Smolo ima tudi Stephanie, ki ima tri otroke z dvema moškima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.