Tako lep fant je sin Urške in Aleša Čepina

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ne le prikupen, temveč tudi nadarjen.
Oglej si celoten članek

Čeprav sta nekdanja razvpita zakonca Aleš in Urška Čepin ločena že skoraj desetletje, bosta za vedno ostala povezana preko sina Vala, ki bo letos dopolnil trinajst let. Že od malega je zaprisežen nogometaš, ki redno in zavzeto trenira skoraj vsak dan, kot nam je pred časom povedala Urška.

Magazin Znani Slovenci: V te zveze so nekateri dvomili, a so obstale

Kljub temu da je bilo med nekdanjima zakoncema prelite veliko hude krvi, pa sta kot starša složna. Ob škandalu, ki se je pred leti prilepil Čepinove, ji je nekdanji mož stopil v bran in povedal, da glede skrbništva ne bo ukrepal, saj je Urška zelo dobra mama in da jo sin obožuje. Kako zelo ponosna je danes na sina, pa s kakšno fotografijo rada pokaže na Instagramu. 

Magazin Ob tej fotografiji Urške Čepin boste zakuhali!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 01:18 26. Marec 2019.

    o, madona, a ta baba ima celo moža????

  • 23:30 25. Marec 2019.

    Ne vem ali Ana napreduje, prvič berem da ji je všeč, kar ni ženskega spola. Samo na torti piše 12..., …

  • Aro
    12:50 25. Marec 2019.

    Pa kdo je ta nagubana starikava umetna lepotička :) ha ha nekje sem jo že videl, na nekih bolj čudnih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.