Tako lepi sestri ima Tim Kores!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
22-letna Zala in 26-letna Ajda sta prava paša za oči …
Oglej si celoten članek

Radijski voditelj in glasbenik Tim Kores Kori je na Instagram profilu objavil družinsko fotografijo in razkril, da v njihovi družini ni edini, ki ga krasi lep stas. Tim ima namreč še dve mlajši sestri, ki sta pravi krasotici. 22-letna Zala (v belem) sicer že ima srčnega izbranca, 26-letni Ajdi pa je slavni brat naredil veliko reklamo, ko je razglasil, da je še samska. A pozor, Tim pravi, da bo do kandidatov zelo strog.

"Vse gre preko mojega trupla, že na začetku jim trda prede. Takoj preverim, ali imajo spoštovanje in osnovne manire. Tudi z Zalinim fantom sem se na začetku malce pošali, pa čeprav sem zaradi tega izpadel bedak. Sicer pa sva v super odnosih, vedno, ko kaj potrebujem, mi priskoči na pomoč, tudi pri delu na hiši," je razkril Kori, ki je sicer najstarejši otrok v družini, letos jih je dopolnil trideset. Prav zaradi okrogle obletnice so njegovi najbližji že malo nestrpni: "Babica si zelo želi pravnuke, pa tudi mama in oče me po ovinkih že malo sprašujeta. Bomo videli, trenutno mi je pomembna kariera, a mislim, da bo tudi to počasi prišlo na vrsto." 

Ali to pomeni, da Kori že ima srčno izbranko, glede na to, da malo že razmišlja o naraščaju? "To je skrivnost. Ni mi hudega, sam tudi nisem, bom pa vse povedal, ko bo čas pravi," je vse, kar je razkril. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.