Magazin > VIP
3713 ogledov

Tako lepi sestri ima Tim Kores!

tim kores Facebook
22-letna Zala in 26-letna Ajda sta prava paša za oči …

Radijski voditelj in glasbenik Tim Kores Kori je na Instagram profilu objavil družinsko fotografijo in razkril, da v njihovi družini ni edini, ki ga krasi lep stas. Tim ima namreč še dve mlajši sestri, ki sta pravi krasotici. 22-letna Zala (v belem) sicer že ima srčnega izbranca, 26-letni Ajdi pa je slavni brat naredil veliko reklamo, ko je razglasil, da je še samska. A pozor, Tim pravi, da bo do kandidatov zelo strog.

"Vse gre preko mojega trupla, že na začetku jim trda prede. Takoj preverim, ali imajo spoštovanje in osnovne manire. Tudi z Zalinim fantom sem se na začetku malce pošali, pa čeprav sem zaradi tega izpadel bedak. Sicer pa sva v super odnosih, vedno, ko kaj potrebujem, mi priskoči na pomoč, tudi pri delu na hiši," je razkril Kori, ki je sicer najstarejši otrok v družini, letos jih je dopolnil trideset. Prav zaradi okrogle obletnice so njegovi najbližji že malo nestrpni: "Babica si zelo želi pravnuke, pa tudi mama in oče me po ovinkih že malo sprašujeta. Bomo videli, trenutno mi je pomembna kariera, a mislim, da bo tudi to počasi prišlo na vrsto." 

Ali to pomeni, da Kori že ima srčno izbranko, glede na to, da malo že razmišlja o naraščaju? "To je skrivnost. Ni mi hudega, sam tudi nisem, bom pa vse povedal, ko bo čas pravi," je vse, kar je razkril. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.