Magazin > VIP
30284 ogledov

Maja Keuc Koriju vrnila za razkrivanje intime

Tim Kores Maja Keuc Mediaspeed.net
Maja Keuc je svojemu bivšemu vrnila milo za drago.

Tako je Maja Keuc vrnila svojemu bivšemu, radijcu in glasbeniku Timu Koresu, ki je nekoč intimnosti njune veze razgalil v eni izmed svojih pesmi. "V studijo je prišla kot gostja in če sem ponavadi jaz tisti, ki si privošči ljudi, si je tokrat Maja privoščila mene. Odkar sem napisal pesem Jaz sem Kori in jo v njen omenil, zaradi česar sem skoraj sprožil tožbo, se nisva pogovarjala. Ni ji bilo fino,"  je povedal Kori, nas pa je zanimalo,  v čem je bila takrat težava? 

"Ne vem, morda njenim sorodnikom to ni bilo všeč, saj veste, kako je to povezano. Itak sva spala skupaj, če sva bila fant in punca. Pari to delajo. Mi je pa v etru postavila nekaj takih vprašanj, o katerih se po koncu veze nikoli nisva pogovarjala. V smislu, ali jo pogrešam, ali jo iščem v drugih puncah, zakaj sem jo omenil v skladbi … Tega recimo nikoli nisva razčistila. Verjetno je bilo to tudi Tanjino (Kocman op. a.) maslo, da me malo spravi v zadrego. Sploh nisem vedel, kaj naj odgovorim, še danes ne vem. Vzela mi je vse besede z jezika in to se redko zgodi. To so tako osebne reči, ki jih v etru ne bi razčiščeval, takrat bi se najraje v zemljo pogreznil."

Pa ima Kori Majo še danes rad? "Kot prijateljico, da. Bili smo mladi in neumni in ni mi žal, to je spadalo zraven. Prvo zvezo imaš zato, da greš narazen in da se nekaj naučiš v življenju. Še vedno pa spremljam njeno glasbeno pot. Maja je v bistvu edina bivša, s katero sem še v stiku. Se mi zdi, da ko je konec, je konec in to je tudi pravilno."

In s čim se je Kori svojim bivšim dekletom tako zameril, da se danes več ne pogovarjajo? "Ko ti malo v glavo stopi in počneš bedarije. Verjetno sem preveč žural in popil preveč alkohola. Tudi varal sem, a to je že nekaj časa nazaj. Tega danes ne bi počel. Če imaš nekoga, ki ti nekaj pomeni, tega ne narediš. Jaz sem to delal bolj iz maščevanja, iz neumnega povračilnega udarca. Tega mi ne bi bilo treba."  O tem, katera mu posteljo greje danes, pa ostaja skrivnosten: "Sam nisem, več pa ne povem."

Komentarjev 4
  • c4bd683d7c5158c937448d2f9cbff95a44c1fd18 15:59 07.marec 2018.

    mlad ni več, neumen pa še vedno.

  • Lovebites 14:31 07.marec 2018.

    Totalno odvraten tip skupaj z ono bajso,ki se na vse pretege muci biti smesna,ampak ji ne uspeva.Tufi ne stekam,zakaj po netu bereta clanke in jih v etru komentirata.Halooo,tudi drugi beremo cajtnge po netu.Ni spontanosti,vse prisiljeno,sfejkano.On moderator?Never ever.Nima sposobnosti.

  • Majazmaja 11:52 07.marec 2018.

    Tip je res bednik, da gre razkrivati take intimne zadeve, kot jih je o Maji Keuc ... Slabič.

Sorodne novice