Magazin > VIP
180 ogledov

Maja Keuc praznovala z legendarno zvezdo

Maja Keuc Saša Despot
Pevka Maja Keuc, ki živi na Švedskem, je spoznala veliko glasbeno legendo Quincyja Jonesa.

Slovenska pevka Maja Keuc, ki s fantom živi na Švedskem, je imela veliko čast, saj je spoznala glasbeno legendo Quincyja Jonesa. Ta je njo in njenega fanta Jonaha povabil na svoj dom v Bel Airu. "Kaj naj sploh napišem … Rada vas imam gospod Jones. Vi ste ljubezen! Hvala, da ste naju sprejeli v vaš čudoviti dom na praznovanje rojstnega dne. Naj vas bog blagoslovi,“ je ob fotografiji zapisala Maja, za Žurnal24 pa povedala, da je Jonesu ob njegovem 84. rojstnem dnevu zapela pesem Joyful Joyful. "Zbrana je bila cela družina in občutek je bi neverjetno domač, čeprav so se mi šibila kolena in malce tudi glas, ko sem odprla usta. Izjemno spošutujem njega in njegovo delo, saj je brez dvoma ena od največjih glasbenih legend na svetu. Tudi kot človek je izjemno prijazen, topel in ima veliko humorja. Ko sva sedela na kavču in se pogovarjala, me je prijel za roko in mi prišepnil: 'Vedel sem, da si odlična pevka, že po energiji, ki jo imaš, ko vstopiš v prostor.' Te besede me bodo za vedno spremljale, čeprav jih je težko ponotranjiti."

Na vprašanje, kaj nekomu, ki že ima vse, kupiti za rojstni dan, pa je Maja odgovorila: "Takemu človeku je težko karkoli podariti, saj bi si lahko samo z eno njegovo vazo plačala celoletno najemnino za stanovanje v Stockholmu."

Quincy pa je objavil fotografijo z njenim fantom Jonahom in ga pohvalil z besedami: "Kakšen talent! Levo stran možganov je natreniral v konzervatoriju, desna stran možganov pa so dobri geni. Lepo te je imeti v mestu, brat! Ljubim, kar ustvarjate s skupino Dirty Loops!"

 

A post shared by AMAYA (@amaya_instaworld) on Mar 13, 2017 at 12:36am PDT

 

A post shared by Quincy Jones (@quincydjones) on Mar 11, 2017 at 10:07am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.