Magazin > VIP
700 ogledov

Tim Kores: "Moj odnos z njo je kot z drugega planeta"

Tim Kores Saša Despot
Tako se pevec Tim Kores razume s Tanjo Kocman.

Na letošnji Emi si je voditeljica Tanja Kocman kar malce privoščila pevca Tima Koresa, s katerim sicer vodita jutranjo radijsko oddajo in se poznata precej dobro. "Bil je že z veliko znanimi Slovenkami, kar pomeni, da so znane Slovenke zelo dobrodelne. Lepo je to vedeti. Je tudi zelo samozavesten gospod. Zase pravi, da je štajerski magnum, drugi ga kličemo mariborska vodna pištolica,“ je v smehu povedala Tanja. Ena njenih izjav pa je bila tudi: "Nekoč metalec, potem član fantovske skupine, potem rocker in zdaj na Emi. Vidimo, da si glasbenemu stilu tako zvest kot svojim puncam." Pri zadnji izjavi ga je Tanja šokirala tudi Tima, saj jo je v smehu pogledal, češ, kaj govori.

Tanja Kocman, Mario Galunič | Avtor: Saša Despot Saša Despot
No, zanimalo nas je, v kakšnih odnosih sta danes, nekaj dni po Emi. Ji je Tim kaj zameri? "Ah, ne. Midva imava takšen odnos. Ljubeč, prijateljsko-sestrski odnos bi lahko rekel. No, dobro, s sestrami sem malo bolj nežen. Najin odnos s Tanjo je kot z drugega planeta,“ je v smehu za naš medij povedal Mariborčan. Tudi Tanja je za Žurnal24 povedala, da se še vedno odlično razumeta in da do zamer ni prišlo. "Poznam Timove meje in čez te ne bi šla. Vem, kje je meja najinega humorja. No … On jo včasih prekorači, pa kaj naj. Zato mu pa ne ostanem dolžna,“ je zaključila Tanja.

Komentarjev 3
  • primoz.g 23:11 08.marec 2017.

    A je on baje brat od gospoda 3 krat za posilstvo + ugrabitev ter ostali asortiment obsojenega ki rad pride nag na sodišče oz. se rad extravagantno oblači in dela scene po slo sodiščih, ker na hitro mi deluje kot ...prikaži večot da sta si podobna ?

  • AnzeSmolej 08:17 08.marec 2017.

    Včasih kliknem na kak tak članek in se čudim who the fuc**cookies je pa to ??? Potem se pa spomnim, da že leta ne gledam TVja in da mi je prov fajn k se ne obremenjujem s takim bedarijam.

  • morček 08:07 08.marec 2017.

    Ma kaj toliko vlačite tega šupka, čisti niče, napenja se a ni vreden enega centa. Prišparajte nas malo od takih in raznih Zal, Špel, Murkotov...