Magazin > VIP
1029 ogledov

Tanja Kocman v strahu: "Slekel se je do spodnjic in govoril, da ženskam paše posilstvo"

Tanja Kocman Facebook
"Od začetka je bil vsiljiv, ni spoštoval nobenega osebnega prostora, ves čas je govoril o seksu, o trojčku, o tem, da nekaterim ženskam paše, če jih kdo posili,“ je za Žurnal24 povedala Tanja Kocman, ki verjetno nikoli več ne bo prespala na kavču tujca.

Voditelja Hitradia Center, Tanja Kocman in Tim Kores, sodelujeta v zares "odštekani" akciji. Njun delodajalec ju je z enosmerno vozovnico in mobilnikom poslal v tujino – Tanjo v Uppsalo na Švedsko, Kori pa v majhno mestece Coria v Španiji. Sta brez denarja, zato na terenu počneta vse mogoče stvari, da bi se lahko vrnila domov. Kori je poprijel za kitaro, da bi si prislužil kakšen evro, Tanja pa je pomagala kot natakarica. Kaj vse sta že doživela, si lahko ogledate na njunih Facebook profilih.

Večina njunih anekdot je zabavnih, a Tanja nam je zaupala zgodbico, ki bi jo z lahkoto lahko pretvorili v scenarij za grozljivko.

Da bi privarčevali denar, sta se Tanja in njena sodelavka odločili za "couch surfing". Z moškim, ki jima je ponudil prenočišče, se je Tanja dan prej pogovarjala po Facebooku. Takrat še ni slutila, v kaj se je spustila … "Od trenutka, ko sva se spoznala v živo, se mi je zdelo, da nekaj ni OK. Nato smo šli k njemu in dejansko je bilo kot v grozljivki. Hišica sredi gozda in zraven nek skedenj. … Mega.“ A to še ni vse. Moški iz Dubaja se je izkazal za zelo neprijetno osebo. "Takoj je bil vsiljiv, ni spoštoval nobenega osebnega prostora, ves čas je govoril o seksu, o trojčku, o tem, da nekaterim ženskam paše, če jih kdo posili. Skratka, zelo neprijeten tip, ki se je takoj, ko smo prispeli k njemu, slekel do spodnjih hlač in tak ostal. Po tem, ko se je slekel do spodnjic, nama je začel mešati koktajle. Ves čas sva bili pozorni, ali nam bo kaj vrgel v pijačo. Veliko je nazdravljal, da bi čim hitreje pili in ves čas govoril o seksu.“

Med druženjem je dekleti fotografiral in posnetke poslal prijatelju. "Hiša je imela ogromno prostorov, po tleh polno jogijev, skratka ... delovala je kot popolna hiša za posilstva. Ali odvzem organov. Ko je torej videl, da nič ne bo, je rekel naj greva spat in dava telefon na tiho, ker ga motijo zvoki. Hotel je, da s sodelavko spiva v ločenih sobah, ampak nisva hoteli. On pa kar ni šel spat in je celo noč hodil po kuhinji in mimo naju. Kot da preverja, če že spiva. Tako da nisem nič spala, samo predstavljala sem si, da čaka, da zaspiva, in kako potem pridejo njegovi prijatelji ter naju zalučajo v  en kombi. Grozljiva noč. Ob petih zjutraj sva spakirali in odhiteli na postajo ter se tam objeli od sreče, da sva še živi.“

Tanja pravi, da ju je izkušnja pošteno prestrašila. "Couch surffing se mi je priskutil. V tem svetu je toliko psihopatov in takšne noči res nikoli več nočem doživeti.“

Komentarjev 9
  • KOJAK 20:07 25.junij 2017.

    Zakaj meniš, da je VISOKO prilezla. Je voditeljica na nekem manjšem radiu, verjetno bi vzeli tudi tebe če se javiš.

  • kapibara 16:07 25.junij 2017.

    Nekaj takega sta ime latudi Požgaj-eca in tisti drugi iz Mb, kar sta zavrnila in zgubila službi na privat radio stanici..

  • principiumnovum 16:05 25.junij 2017.

    Dvakrat sem prebrala tale članek, ker nisem bila prepričana, če sem prav videla... Kot je že nekdo spodaj napisal, res ni čudno, da nam EU propada, če so v medijskem prostoru zaposlene kokoši, ki imajo IQ nižji od ledišča vode... ...prikaži več Da lahko tako naivna in neumna ženska v medijskem prostoru prileze tako visoko je možno samo v Sloveniji. Nekajkrat sem se že vprašala, s kakšnimi veščinami nekatere trape tako hitro uspejo na radijskih in televizijskih postajah. Prepričana sem, da s pametjo sigurno ne.