Magazin > Film & Glasba & TV
387 ogledov

Obraz Bog ne daj, da bi crknu televizor bo vodil Emo

Tanja Kocman, Tina Gorenjak, Mario Galunič, Maja Martina Merljak RTV SLO
Letošnjo Emo, kjer bodo izbrali slovensko predstavnico za Evrovizijo 2017, bodo vodili kar štirje znani obrazi.

Gostitelji letošnje Eme bodo Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak in Tanja Kocman. Na finalnem večeru pa se jim bo na odru pridružil tudi legendarni Mario Galunič.

Letošnja Ema bo potekala v treh večerih: 17. in 18. februarja bosta na sporedu predizbora, 24. februarja pa si bomo spremljali finalni večer. "Pripravljamo tri odlične večere. V vsakem lahko pričakujete napeto tekmo zares dobrih glasbenih točk in atraktiven spremljevalni program s posebnimi gosti. Poskrbeli bomo da se bodo vsi, ki bodo nastopili, res dobro počutili. Seveda upamo, da nam bodo na odru Eme pokazali najboljše, kar znajo. Kot vidim, so dekleta odlična ekipa, na vaje prihajajo z dobro energijo, kar je že pol poti do uspeha," je povedal Galunič.

V prvem predizbornem večeru bodo nastopili: KiNG FOO, Nika Zorjan, TOSCA BEAT, Lea Sirk, Sell out, Zala, Alya in Omar Naber.

V drugem predizboru pa bodo nastopili: Clemens, Raiven, Kataya & Duncan Kamakana, BQL, Ina Shai, United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko, Tim Kores in Nuška Drašček.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.