Magazin > VIP
214 ogledov

Pevka Manuella sledila svojemu srcu

 ManuElla Andres Putting (EBU)
Lanskoletna evrovizijska predstavnica Slovenije Manuella se je odločila za velik korak v svojem življenju. S fantom se je preselila na drugo stran Evrope.

"V prvi vrsti sem se preselila na Švedsko zato, ker lahko tukaj naprej razvijam svojo glasbeno kariero in tudi sicer mi je življenje tukaj zelo všeč, saj Stockholm ni tipično miljonsko mesto … Znan je po svojem vzdevku 'Benetke severa',“ je Manuella povedala za Žurnal24 in dodala, da se je v severno državo zaljubila predvsem, ker imajo tam popolnoma drugačen odnos do glasbenikov kot pri nas in da je v času Evrovizije tam pustila svoje srce.

"Trenutno delamo na mojem prvem albumu, končno lahko v miru ustvarjam svojo glasbo ter se že pripravljam na prihajajoče koncerte, ki bodo temu sledili…“ je o svojem trenutnem delu povedala simpatična plavolaska in dodala, da se na Švedskem lahko živi od glasbenega ustvarjanja. Čeprav se je tja preselila s svojim izbrancem in čeprav jo je Švedska popolnoma prevzela, pa ne bo pozabila na rodno Slovenijo: "Nisem zapustila slovenskega občinstva. Vedno se rada odzovem na povabila na nastope."

Manuella je povedala tudi, da jo veseli, da ima ob sebi tudi glasbeno kolegico Majo Keuc, ki pa tam živi že nekaj let. "To, da jo imam tukaj zelo blizu, mi veliko pomeni, predvsem 'za dušo', Maja je krasna ženska! Sicer pa se vsaka zase trudiva narediti najboljše iz najinih življenj in če potrebujeva karkoli, sva na voljo ena drugi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.