Tako lepo družino ima Lara Komar

Foto: B. P. Lara Komar Foto: B. P. Primož Forte Foto: B. P. Primož Forte Foto: B. P. Primož Forte
Igralka nam je predstavila sinova.
Oglej si celoten članek

Lara Komar, glavna igralka priljubljene serije Reka ljubezni, nam je na Festivalu za ljubitelje živali v Novi Gorici predstavila svojo družino. Moža Davideja pa smo že spoznali, ko smo Laro obiskali na domu v Trstu.

Magazin Lara Komar nas je povabila v svoj dom v Trstu

Foto: B. P. Lara Komar Artur in Artur

Ker je Lara ambasadorka našega Festivala, smo ji omogočili, da je skupaj z družino spoznala živali, ki so prišle na Trg Evrope in dobila priložnost, da okoli vratu nosi ogromnega pitona Arturja. "Pitonu je ime Artur? Artur! Ugani, kako je pitonu ime,“ je igralka zavriskala in vprašala starejšega sina, ki mu je prav tako ime Artur. Lara je pri stojnici BIOEXO spoznala tudi dihurčka, za katerega je hitro ugotovila, da diši po medu: "Kako diši!"

Štiričlanska družina je spoznala tudi konje, kjer je mlajši Joakim poskusil zajahati konja. Je pa Lara navdušila tudi vse obiskovalce Festivala, predvsem najmlajše, ki so jo prepoznali iz priljubljene serije. Ena od deklic obiskovalk je, ko je Laro spoznala in objela, od samega navdušenja začela celo vriskati.

Foto: B. P. Primož Forte Gušto navdušen nad kraševci

Prišel pa je tudi Primož Forte, ki je v Novi Gorici še posebej priljubljen, saj znan predvsem po vlogi Gušta iz Ene žlahtne štorije. Primož se je že med pogovorom z našo novinarko navdušil nad kraškimi ovčarji, katerih lastniki so prišli poslušati igralca, zanimanje za njih pa je pokazal tudi na njihovi točki, kjer je izvedel vse o tej pomembni slovenski avtohtoni pasmi.

Brezplačno Kje se lahko ta vikend zabava vaš otrok

Ambasadorji tudi v Domžalah

Naš Festival za ljubitelje živali v Domžalah pa bodo obiskali še ostali ambasadorji: Tanja Ribič, Tara Zupančič, Gašper Rifelj in Denis Porčič - Chorchyp. Tam se bodo pogovarjali z našim moderatorjem, se družili z obiskovalci in spoznali živali, ki so se prišle predstaviti na naš dogodek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.