Magazin > VIP
14270 ogledov

Tako lepo družino ima Lara Komar

Lara Komar
1/4
B. P.
Igralka nam je predstavila sinova.

Lara Komar, glavna igralka priljubljene serije Reka ljubezni, nam je na Festivalu za ljubitelje živali v Novi Gorici predstavila svojo družino. Moža Davideja pa smo že spoznali, ko smo Laro obiskali na domu v Trstu.

Lara Komar Magazin Lara Komar nas je povabila v svoj dom v Trstu

Lara Komar | Avtor: B. P. B. P.
Artur in Artur

Ker je Lara ambasadorka našega Festivala, smo ji omogočili, da je skupaj z družino spoznala živali, ki so prišle na Trg Evrope in dobila priložnost, da okoli vratu nosi ogromnega pitona Arturja. "Pitonu je ime Artur? Artur! Ugani, kako je pitonu ime,“ je igralka zavriskala in vprašala starejšega sina, ki mu je prav tako ime Artur. Lara je pri stojnici BIOEXO spoznala tudi dihurčka, za katerega je hitro ugotovila, da diši po medu: "Kako diši!"

Štiričlanska družina je spoznala tudi konje, kjer je mlajši Joakim poskusil zajahati konja. Je pa Lara navdušila tudi vse obiskovalce Festivala, predvsem najmlajše, ki so jo prepoznali iz priljubljene serije. Ena od deklic obiskovalk je, ko je Laro spoznala in objela, od samega navdušenja začela celo vriskati.

Primož Forte | Avtor: B. P. B. P.
Gušto navdušen nad kraševci

Prišel pa je tudi Primož Forte, ki je v Novi Gorici še posebej priljubljen, saj znan predvsem po vlogi Gušta iz Ene žlahtne štorije. Primož se je že med pogovorom z našo novinarko navdušil nad kraškimi ovčarji, katerih lastniki so prišli poslušati igralca, zanimanje za njih pa je pokazal tudi na njihovi točki, kjer je izvedel vse o tej pomembni slovenski avtohtoni pasmi.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici Brezplačno Vizita za živali Kje se lahko ta vikend zabava vaš otrok

Ambasadorji tudi v Domžalah

Naš Festival za ljubitelje živali v Domžalah pa bodo obiskali še ostali ambasadorji: Tanja Ribič, Tara Zupančič, Gašper Rifelj in Denis Porčič - Chorchyp. Tam se bodo pogovarjali z našim moderatorjem, se družili z obiskovalci in spoznali živali, ki so se prišle predstaviti na naš dogodek.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.