Vizita za živali > Festival
378 ogledov

Športna in adrenalinska pasja disciplina

hard dog race
1/4
Cyber Cat Photo
Če tako lastnik kot tudi pes ljubita šport in adrenalin, se bo njuna ljubezen še bolj okrepila v tej novi disciplini športa za pse.

Hard dog race je nova disciplina, ki spominja na oviratlon. Hard dog race je torej maraton, med katerim morata tako lastnik kot tudi pes premagati določene ovire: prekakovanje ovir, vodne in blatne ovire, preteči nekaj kilometrov …

Hard Dog Race je preizkušnja, namenjena tistim, ki radi aktivno preživljajo prosti čas s svojim psom. Šest kilometrov dolga proga, posejana s šestnajstimi ovirami, preizkusi vzdržljivost, agilnost ter vez med psom in vodnikom. Tekmovanje je zastavljeno tako, da se lahko na njem pomerijo prav vsi, vendar je lažje, če sta pes in vodnik kondicijsko vsaj malo pripravljena in imata dober delovni odnos,” pravijo člani društva, ki se bodo predstavili tudi na našem Festivalu za ljubitelje živali, ki ga prirejamo to nedeljo, 10. junija, v domžalskem Češminovem parku med 9:30 in 18:00 uro.

Festival za ljubitelje živali v Novi Gorici Brezplačno Vizita za živali Kje se lahko ta vikend zabava vaš otrok

Člani HDR se trudijo, da bi poleg športnih dejavnosti svoje člane in obiskovalce ozaveščali o odgovornem pasjem lastništvu in da bi se razvijala kinološka kultura.

Na Festivalu nam bodo predstavili to fizično zahtevno disciplino in se z obiskovalci družili cel dan, jim svetovali in odgovarjali na njihova vprašanja.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice