Tako lepo so v Primarku v City Parku poskrbeli za zaposlene

Foto: Žurnal24 primark Foto: Žurnal24 primark Foto: Žurnal24 primark Foto: Žurnal24 primark
Primark je v Sloveniji najel več kot 200 ljudi.
Oglej si celoten članek

Danes je v Ljubljani svoja vrata odprla trgovina Primark, ki je znana po nizkih cenah oblačil.  Pred trgovino se je že pred odprtjem naredila daljša vrsta, kar kaže ne priljubljenost te blagovne znamke. Evforija pa ni velika le pri nas … Odprtja se namreč veselijo tudi Hrvatje, ki so odprli posebno avtobusno linijo do Ciry Parka. Pri City Parku sicer pričakujejo, da se jim bo promet zaradi Primarka povečal za 15 do 20 odstotkov.

velika gneča Primark v Sloveniji: Takšne so cene!
 
Primark je pri nas delo ponudil več kot 200 ljudem, ki jih uvajajo sodelavci iz tujine. Novinarjem so danes pred uradnim odprtjem pokazali tudi prostore za zaposlene, ki imajo svojo kavarno. 


Trgovina je najela tudi študente, ki bodo, kot smo izvedeli neuradno, plačani 7 evrov na uro. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 13:52 13. Junij 2019.

    Res lepo, zagotovo bo Primark lahko ljudem brez izobrazbe oziroma absolventom osnovnih šol, ipd. ponudil veliko lepega, jim odstrl nova …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.