Magazin > Odnosi in prosti čas
15409 ogledov

Primark v Sloveniji: Takšne so cene!

primark
1/15
Žurnal24
So iste kot v tujini?
Primark je ob 9. uri v ljubljanskem City Parku odprl vrata za novinarje, ob 10.30 uri pa so sprejeli že prve nakupovalce. Pred trgovino, ki je znana po zelo nizkih cenah, še ni večje gneče.
 
primark | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Primark boste našli v prostorih, kjer je bila nekoč trgovina Kastner & Öhler, modna ponudba pa se bo razprostirala na 2 nadstropjih in 4.250 kvadratnih metrih. Trgovina pa bo ponujala 44 blagajn, 48 kabin za pomerjanje, dostop do brezžičnega interneta in 2 sprostitveni coni (customer recharge) za udobno nakupovalno izkušnjo.

  primark pošteno plačilo? Magazin Tako lepo so v Primarku v City Parku poskrbeli za zaposlene

V galeriji si lahko ogledate, kakšne bodo cene.

"Naše cene ohranjamo nizke in naše standarde visoke, tako da delamo v skladu z mednarodnimi zahtevami, sodelujemo s partnerji in skrbimo za vse, kar počnemo. Trudimo se zmanjšati naš vpliv na planet, kolikor je mogoče. Od načina pridobivanja surovin, kot je bombaž, do varčevanja z energijo in recikliranja, kadar je to mogoče. Dobrobit ljudi, ki izdelujejo izdelke za Primark, nam je pomembna. Ne glede na to, ali izdelujemo majice v Bangladešu ali nakit v Indiji, pričakujemo, da bodo plače poštene in da bodo delovni pogoji varni," pravijo pri Primarku.

primark | Avtor: Žurnal24 Žurnal24

Primark je v Sloveniji zaposlil 200 ljudi. Kot so povedali za Žurnal24, nove sodelavce pomagajo uvajati Primarkovi prodajalci iz tujine. Danes so v City Parku okrepili varovanje, sicer pa pričakujejo, da se bo obisk centra zaradi nove pridobitve povečal za 15 do 20 odstotkov.

Odprtja pa se ne veselijo le Slovenci, ampak očitno tudi naši južni sosedje. Kot piše portal poslovni.hr, je neki hrvaški avtobusni prevoznik najavil posebno avtobusno linijo v Ljubljano, in sicer iz Dugega Sela in Zagreba. Cena vozovnice bo 100 kun (slabih 13,5 evra), prevozi pa se bodo začeli 22. junija.

primark | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.