Tako med vročo akcijo svojih staršev reagira Blue Ivy

Foto: Profimedia
Beyonce in Jay-Z sta ponovno osramotila svojo starejšo hčerko Blu Ivy.
Oglej si celoten članek

Če ste mislili, da hollywoodski mega zvezdniki nikoli ne osramotijo svojih otrok, ste se zmotili. Da je šestletna Blue Ivy šef v družini Carter, je pokazala že na letošnji podelitvi glasbenih nagrad grammy, ko je starša ustavila med, po njenem mnenju, preveč navdušenim ploskanjem. 

Tokrat sta jo Beyonce in Jay-Z v zadrego spravila med koncertom v Londonu in sicer s tem, ko sta se na odru mečkala. Vroči prizori so namreč del odrskega nastopa njune turneje On the Run II. 

Očitno pa sta glasbenika z dvojčki in skupnimi glasbenimi projekti le zakrpala zakonske težave, ki so se pojavile zaradi raperjeve nezvestobe. Je že bolje, da se mečkata kot pa kregata, kajne? 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.