Magazin > Film & Glasba & TV
3423 ogledov

Po podelitvi grammyjev vsi govorijo le o hčerki pevke Beyonce

Bruno Mars
Blue Ivy je prava mala diva.

Sinoči so podelili glasbene nagrade grammyje. Veliki zmagovalec je bil Bruno Mars, ki je pobral nagrade v vseh treh glavnih kategorijah - album, plošča in pesem leta.

Grammyja za album in ploščo je dobil s 24K Magic, na katerem je tudi zmagovalna pesem That's What I Like. Bruno Mars je na sinočnji podelitvi, kjer ni manjkalo niti zbadanj predsednika ZDA Donalda Trumpa, pobral šest grammyjev. Poleg omenjenih še za najboljši R&B nastop (That's What I Like), najboljši R&B pesem (That's What I Like) ter najboljši R&B album (24K Magic).
Za najboljšo novo glasbenico je bila razglašena Kanadčanka Alessia Cara. Prvi favorit Jay-Z, ki je prišel na podelitev z največjim številom nominacij (osem), pa je ostal praznih rok.

Kendrick Lamar je od sedmih nominacij pobral štiri grammyje, in sicer za najboljši rap nastop, najboljši rap nastop s pesmijo, najboljši rap pesme in najboljši glasbeni video (vse za Humble). Childish Gambino pa je od petih nominacij osvojil grammyja za najboljši tradicionalni R&B nastop (Redbone). Nagrado za najboljši pop nastop med pevci je pobral Ed Sheeran (Shape Of You), med skupinami pa Portugal. The Man (Feel It Still). Sheeran je sicer dobil nagrado tudi za najboljši pop album, in sicer za album ÷ (Divide).

Blue Ivy vsem ukradla šov

blue ivy | Avtor: Profimedia Profimedia

Jay-Z in Beyonce sta na prireditev (spet) pripeljala svojo 6-letno hčerko Blue Ivy, ki je po podelitvi nagrad postala kraljica družbenih omrežij. Kamere so namreč ujele, kako je "krotila“ svoje starše. Beyonce in Jay-Z sta bila očitno malo preveč vzhičena za njen okus.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.