Tako na Katayino veliko priložnost gleda njen zaročenec …

Stiskala se bo k drugemu.
Oglej si celoten članek

Znani so tekmovalci nove sezone šova Zvezde plešejo. Med pisano druščino je tudi pevka Kataya, ki se ji s povabilom v šov izpolnila velika želja. "Zvezde plešejo je bil šov, ki sem si ga želela že, odkar sem izvedela, da ga bomo imeli tudi v Sloveniji! Končno se mi je uresničila ena od večjih želja! Izredno sem hvaležna in vznemirjena, da se bom lahko učila plesati ena na ena, vsi smo zelo na trnih, saj ne vemo, katerega plesalca bomo dobili. Na koncu je to vseeno, saj so vsi izjemni profesionalci in plesalci,“ je pevka povedala za Žurnal24.

In kako na ta podvig gleda njen zaročenec Tim? Je ljubosumen? V šovu sta se namreč že dva para – Natalija Gros in Rok Kunaver in Gašper Rifelj ter njegova soplesalka Maja Geršak, s katero pričakuje otroka. "Moj fant ni nič ljubosumen, no, vsaj zaenkrat še ni, in mislim da ne bo, saj ve, kako sem si želela plesati!“

 

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.