Magazin > VIP
4201 ogledov

Tako na Katayino veliko priložnost gleda njen zaročenec …

kataya
Stiskala se bo k drugemu.

Znani so tekmovalci nove sezone šova Zvezde plešejo. Med pisano druščino je tudi pevka Kataya, ki se ji s povabilom v šov izpolnila velika želja. "Zvezde plešejo je bil šov, ki sem si ga želela že, odkar sem izvedela, da ga bomo imeli tudi v Sloveniji! Končno se mi je uresničila ena od večjih želja! Izredno sem hvaležna in vznemirjena, da se bom lahko učila plesati ena na ena, vsi smo zelo na trnih, saj ne vemo, katerega plesalca bomo dobili. Na koncu je to vseeno, saj so vsi izjemni profesionalci in plesalci,“ je pevka povedala za Žurnal24.

In kako na ta podvig gleda njen zaročenec Tim? Je ljubosumen? V šovu sta se namreč že dva para – Natalija Gros in Rok Kunaver in Gašper Rifelj ter njegova soplesalka Maja Geršak, s katero pričakuje otroka. "Moj fant ni nič ljubosumen, no, vsaj zaenkrat še ni, in mislim da ne bo, saj ve, kako sem si želela plesati!“

 

Že poznate vragolije na novem kanalu Joonglaa?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.