Tako enakopravna delitev hišnih opravil vpliva na užitke med rjuhami

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Si želite biti srečni med rjuhami? Potem morate v roke prijeti metlo!
Oglej si celoten članek

Če si želite reden in dober seks, se morate najprej posvetiti gospodinjskim opravilom. To ni šala. V mnogih zvezah je običajno, da si partnerja enakopravno delita hišna opravila in to se pozna ne le na boljšem odnosu, temveč tudi med rjuhami. 

Magazin Če v postelji počne to, je verjetnost, da vas prevara velika

Znanstveniki na Univerzi v Alberti, v Kanadi, so 1383 parov izprašali o tem, kako si delijo gospodinjska opravila in kako zadovoljni so s svojim seksualnim življenjem. Rezultati so pokazali, da imajo pari, ki si enakovredno porazdelijo hišna opravila, bolj pestro in srečno spolno življenje od tistih, ki večino hišnih opravil prepustijo partnerki ali partnerju. Izkazalo pa se je, da na boljše seksualno življenje ne vpliva količina opravljenega domačega dela, pač pa občutek, da je ta enakovredno porazdeljen. 

Magazin Spolnost: Ta položaj je zjutraj učinkovitejši od kave

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.