Tako naši estradniki mešajo koktajle

Foto: Peter Klinc Kuba v Ljubljani Foto: Peter Klinc Kuba v Ljubljani Foto: Peter Klinc Kuba v Ljubljani Foto: Mediaspeed.net Manja Plešnar, Rado Mulej Foto: Mediaspeed.net Maša Medik Foto: Mediaspeed.net Alenka Gotar, Miki Vlahovič, skupina Victory Foto: Mediaspeed.net Samo Kozlevčar Foto: Mediaspeed.net Ranko Babić, Polona Zoja Jambrek Foto: Mediaspeed.net Violeta Tomič, Regina Foto: Mediaspeed.net Maša Medik, Rado Mulej Foto: Mediaspeed.net Danica Lovenjak Foto: Mediaspeed.net Jasna Kuljaj, Miki Vlahovič, skupina Victory Foto: Mediaspeed.net Violeta Tomič Foto: Mediaspeed.net Bojan Ilijanič Foto: Mediaspeed.net Manja Plešnar Foto: Mediaspeed.net Polona Zoja Jambrek
Sinoči so se naši znani obrazi učili pripraviti pravi kubanski mojito. Preverite, kako so kozarce stresali Regina, Polona Jambrek, Danica Lovenjak, Jasna Kuljaj in drugi.
Oglej si celoten članek

Sinoči so se v pripravi čim boljšega in čim bolj izvirnega Havana mojita preizkusili številni domači estradniki. Strokovna komisija, ki so jo sestavljali Tadej Bricelj iz radia Antena, Tomaž Brantuša iz Playe in Jasna Kuljaj, ki je vsem zaželela "na zdravje", je okušala koktajl za koktajlom, na koncu pa razsodila, da so najboljšega med vsemi pripravili Polona Jambrek, Violeta Tomič, Rado Mulej in Bojan Ilijanić. "Rekli so, da je moj mojito čista desetka, pa tudi meni je bil zelo všeč, ko sem ga poskusila," je bila ob zmagi zadovoljna voditeljica rubrike Pop In.

Rado Mulej pa je ob tem svetoval, kako si narediti letošnje poletje bolj sveže in vročino bolj usmiljeno: "Veliko ledu, mete, pravega kubanskega ruma Havana Club, limetinega soka, sode, sladkorja in stekleni kozarec, v katerega vse skupaj zmešamo."

Slovenski zvezdniki so tudi po natečaju z zabavo na dvorišču pred Playo, obogateno z vonjem pristnih kubanskih cigar, dobro glasbo DJ Maja in nepogrešljivimi koktajli, nadaljevali pozno v noč.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.