Magazin > VIP
110 ogledov

Tako naši estradniki mešajo koktajle

Maša Medik
1/16
Mediaspeed.net
Sinoči so se naši znani obrazi učili pripraviti pravi kubanski mojito. Preverite, kako so kozarce stresali Regina, Polona Jambrek, Danica Lovenjak, Jasna Kuljaj in drugi.

Sinoči so se v pripravi čim boljšega in čim bolj izvirnega Havana mojita preizkusili številni domači estradniki. Strokovna komisija, ki so jo sestavljali Tadej Bricelj iz radia Antena, Tomaž Brantuša iz Playe in Jasna Kuljaj, ki je vsem zaželela "na zdravje", je okušala koktajl za koktajlom, na koncu pa razsodila, da so najboljšega med vsemi pripravili Polona Jambrek, Violeta Tomič, Rado Mulej in Bojan Ilijanić. "Rekli so, da je moj mojito čista desetka, pa tudi meni je bil zelo všeč, ko sem ga poskusila," je bila ob zmagi zadovoljna voditeljica rubrike Pop In.

Rado Mulej pa je ob tem svetoval, kako si narediti letošnje poletje bolj sveže in vročino bolj usmiljeno: "Veliko ledu, mete, pravega kubanskega ruma Havana Club, limetinega soka, sode, sladkorja in stekleni kozarec, v katerega vse skupaj zmešamo."

Slovenski zvezdniki so tudi po natečaju z zabavo na dvorišču pred Playo, obogateno z vonjem pristnih kubanskih cigar, dobro glasbo DJ Maja in nepogrešljivimi koktajli, nadaljevali pozno v noč.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.