Tako neprijetno je bilo princu Harryju, medtem ko je Meghan žarela

Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle Foto: Profimedia princ harry, meghan markle
"Kot otrok, ki ima poln mehur."
Oglej si celoten članek

Zakonca Sussex sta se pred nekaj dnevi udeležila podelitve nagrad NACCP Image Awards (National Association for the Advancement of Colored People), na kateri sta za svoje dobrodelno delo prejela nagrado "President Award". Oba sta bila videti kot iz škatlice. Harry je blestel v smokingu, Meghan pa v čudoviti modri obleki. Nekdanja igralka se je na odru počutila kot doma, Harryju pa je bilo vidno neprijetno, pravi strokovnjakinja za telesno govorico.

Dr. Lilian Glass meni, da princ ni bil videti najbolj srečen in da ni točno vedel, kako se obnašati. "Harry je bil videti kot riba brez vode," je povedala za Express in dodala, da je strmel v nagrado, ko je Meghan začela govoriti, pa se je začel pozibavati in se tako od nje odmikati.

Meghan je po besedah strokovnjakinje očitno zaznala, da je nekaj narobe, saj mu je namenila "neprijazen pogled" in ga na ta način "opomnila, da stoji na odru". Harry je po ženinem namigu stisnil ustnice in "kot ranjen pasji mladiček" nagnil glavo. "Med gledanjem v kamero se je pozibaval kot otrok, ki se ne počuti dobro, ker ima poln mehur." Harryjeva telesna govorica po mnenju strokovnjakinje razkriva, da si ni želel tega nastopa, za razliko od Meghan, ki je žarela. "Bila je v svojem elementu," pravi Glass. Vojvodinja je bila zgovorna in je ves čas samozavestno zrla v kamero.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:06 5. Marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma …

  • 19:32 4. Marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.