Magazin > VIP
50704 ogledov

Tako neprijetno je bilo princu Harryju, medtem ko je Meghan žarela

princ harry, meghan markle
1/5
Profimedia
"Kot otrok, ki ima poln mehur."

Zakonca Sussex sta se pred nekaj dnevi udeležila podelitve nagrad NACCP Image Awards (National Association for the Advancement of Colored People), na kateri sta za svoje dobrodelno delo prejela nagrado "President Award". Oba sta bila videti kot iz škatlice. Harry je blestel v smokingu, Meghan pa v čudoviti modri obleki. Nekdanja igralka se je na odru počutila kot doma, Harryju pa je bilo vidno neprijetno, pravi strokovnjakinja za telesno govorico.

Dr. Lilian Glass meni, da princ ni bil videti najbolj srečen in da ni točno vedel, kako se obnašati. "Harry je bil videti kot riba brez vode," je povedala za Express in dodala, da je strmel v nagrado, ko je Meghan začela govoriti, pa se je začel pozibavati in se tako od nje odmikati.

Meghan je po besedah strokovnjakinje očitno zaznala, da je nekaj narobe, saj mu je namenila "neprijazen pogled" in ga na ta način "opomnila, da stoji na odru". Harry je po ženinem namigu stisnil ustnice in "kot ranjen pasji mladiček" nagnil glavo. "Med gledanjem v kamero se je pozibaval kot otrok, ki se ne počuti dobro, ker ima poln mehur." Harryjeva telesna govorica po mnenju strokovnjakinje razkriva, da si ni želel tega nastopa, za razliko od Meghan, ki je žarela. "Bila je v svojem elementu," pravi Glass. Vojvodinja je bila zgovorna in je ves čas samozavestno zrla v kamero.

 

 

 
Komentarjev 2
  • Corrie_Stickler 12:06 05.marec 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎

  • Avatar Finnalena
    Finnalena 19:32 04.marec 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m