Tako neprimerno se je Oprah vedla do Cindy Crawford

Foto: youtube
Foto: youtube
Več kot očitno ji je bilo neprijetno.
Oglej si celoten članek

Cindy Crawford je svojo kariero startala v devetdesetih in skupaj z Naomi Campbell, Claudio Schiffer, Lindo Evangelista in Christy Turlington krojila sam vrh modnega sveta.

V dokumentarni seriji "The Super Models" se Cindy spominja svojih začetkov. Še zlasti ji je v spominu ostal intervju z Oprah Winfrey leta 1986. Oprah je vprašala, ali ima že od nekdaj takšno postavo. "Dvigni se. Temu jaz rečem telo," je izjavila Oprah, ko se je sramežljivo mlado dekle dvignilo s stola.

Cindy, takrat je bila stara 20 let, je bilo vidno neprijetno. "Kot predmet ali otrok, ki je viden, a ne slišan. Če ta izsek pogledamo danes, je Oprah rekla: 'Vstani in pokaži mi svoje telo. Pokaži nam, zakaj smeš biti tukaj.'," je povedala Cindy in dodala, da je šele leta pozneje spoznala, da je bilo vedenje znane voditeljice neprimerno.

Oprah je intervju medtem umaknila s svojega kanala na Youtubu. 

Foto: youtube cindy crawford

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:44 23. September 2023.

    Kakšen bulšit

  • 12:48 22. September 2023.

    Oprah Show - self-therapy, itak!!!

  • 07:28 22. September 2023.

    In kaj je tukaj neprimernega? Kaj ni za manekenko potrebna lepa postava? Ok pustimo zdaj te neke plus size fore …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.