Magazin > VIP
5550 ogledov

Tako neprimerno se je Oprah vedla do Cindy Crawford

cindy crawford youtube
Več kot očitno ji je bilo neprijetno.

Cindy Crawford je svojo kariero startala v devetdesetih in skupaj z Naomi Campbell, Claudio Schiffer, Lindo Evangelista in Christy Turlington krojila sam vrh modnega sveta.

V dokumentarni seriji "The Super Models" se Cindy spominja svojih začetkov. Še zlasti ji je v spominu ostal intervju z Oprah Winfrey leta 1986. Oprah je vprašala, ali ima že od nekdaj takšno postavo. "Dvigni se. Temu jaz rečem telo," je izjavila Oprah, ko se je sramežljivo mlado dekle dvignilo s stola.

Cindy, takrat je bila stara 20 let, je bilo vidno neprijetno. "Kot predmet ali otrok, ki je viden, a ne slišan. Če ta izsek pogledamo danes, je Oprah rekla: 'Vstani in pokaži mi svoje telo. Pokaži nam, zakaj smeš biti tukaj.'," je povedala Cindy in dodala, da je šele leta pozneje spoznala, da je bilo vedenje znane voditeljice neprimerno.

Oprah je intervju medtem umaknila s svojega kanala na Youtubu. 

cindy crawford | Avtor: youtube youtube

 

 

Komentarjev 3
  • fuckZ24 14:44 23.september 2023.

    Kakšen bulšit

  • Pierre 12:48 22.september 2023.

    Oprah Show - self-therapy, itak!!!

  • h4ck3r 07:28 22.september 2023.

    In kaj je tukaj neprimernega? Kaj ni za manekenko potrebna lepa postava? Ok pustimo zdaj te neke plus size fore ali pa anoreksičen izgled, ki sta ekstrema. Takrat so pa manekenke bile še z normalno in lepo postavo. Kaj Cindy ...prikaži več je mislila, da je tam zaradi česa? Pameti očitno ne, če se ni zavedala da je tam kot manekenka, pri katerih pa se ne gleda ravno električarskih ali pa vodovodarskih sposobnosti...hjaooo...samo da se dandanes izstopa z nekimi namišljenimi problemi....