Tako nespoštljivo so se nekateri obnašali na pogrebu Nikija Laude

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Ogorčenje zaradi obnašanja nekaterih žalujočih na pogrebu dirkaške legende Nikija Laude se še ni poleglo.
Oglej si celoten članek

20. maja je svet pretresla vest o smrti legende Formule 1, trikratnega svetovnega prvaka Nikija Laude

Od pokojnega zvezdnika so se pred nekaj dnevi poslovili v katedrali sv. Štefana na Dunaju. Med žalujočimi, ki so se prišli še zadnjič poklonit Laudi, je bilo tudi veliko znanih obrazov. Prišli so Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Alain Prost, David Coulthard in igralca Arnold Schwarzenegger in Daniel Brühl.

Pred katedralo se je zbralo več tisoč Nikijevih oboževalcev, ki so mirno čakali, da so si lahko od blizu ogledali krsto, na kateri sta bila venec in njegova čelada. Mnogi so Laudi v čast nosili rdeče čepice …

Niki Lauda: Niki Lauda: Tako pogumna sta bila na pogrebu njegova 9-letna dvojčka

Veliko ogorčenje pa so sprožili žalujoči, ki so ob krsti snemali selfieje. Nikijevi oboževalci vedo, kaj si je mislil o fotografiranju z mobilnimi telefoni. Še zlasti na živce so mu šli sebki … “Včasih si pozdravil in šel naprej. Sedaj se moraš ustaviti, se pogovarjati in posneti selfie. Nato ugotovijo, da je bil selfie posnet z napačnega kota, pa ga je treba ponoviti … Nastane težava: kako se bomo spravili na to majhno fotografijo. In drama se začne. Nato se roka pomakne okoli vratu, saj je treba stopiti bližje. Utrujajoče je,” je nekoč izjavil.

Žena Nikija Laude Posebna ljubezen: Niki Lauda je imel neverjetno ženo!
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.