Magazin > VIP
17247 ogledov

Tako nespoštljivo so se nekateri obnašali na pogrebu Nikija Laude

niki lauda Youtube
Ogorčenje zaradi obnašanja nekaterih žalujočih na pogrebu dirkaške legende Nikija Laude se še ni poleglo.

20. maja je svet pretresla vest o smrti legende Formule 1, trikratnega svetovnega prvaka Nikija Laude

Od pokojnega zvezdnika so se pred nekaj dnevi poslovili v katedrali sv. Štefana na Dunaju. Med žalujočimi, ki so se prišli še zadnjič poklonit Laudi, je bilo tudi veliko znanih obrazov. Prišli so Lewis Hamilton, Nico Rosberg, Alain Prost, David Coulthard in igralca Arnold Schwarzenegger in Daniel Brühl.

Pred katedralo se je zbralo več tisoč Nikijevih oboževalcev, ki so mirno čakali, da so si lahko od blizu ogledali krsto, na kateri sta bila venec in njegova čelada. Mnogi so Laudi v čast nosili rdeče čepice …

niki lauda Niki Lauda: Magazin Niki Lauda: Tako pogumna sta bila na pogrebu njegova 9-letna dvojčka

Veliko ogorčenje pa so sprožili žalujoči, ki so ob krsti snemali selfieje. Nikijevi oboževalci vedo, kaj si je mislil o fotografiranju z mobilnimi telefoni. Še zlasti na živce so mu šli sebki … “Včasih si pozdravil in šel naprej. Sedaj se moraš ustaviti, se pogovarjati in posneti selfie. Nato ugotovijo, da je bil selfie posnet z napačnega kota, pa ga je treba ponoviti … Nastane težava: kako se bomo spravili na to majhno fotografijo. In drama se začne. Nato se roka pomakne okoli vratu, saj je treba stopiti bližje. Utrujajoče je,” je nekoč izjavil.

niki lauda Žena Nikija Laude Magazin Posebna ljubezen: Niki Lauda je imel neverjetno ženo!
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice