Tako odgovarja na očitke, da je njen mož preveč privlačen zanjo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jenna Kutcher trdno verjame v to, da vrednost vsakega posameznika in ljubezen ne bi smela biti definirana z zunanjim videzom.
Oglej si celoten članek

"Nekdo mi je nekoč rekel, da ne more verjeti, da sem ujela tako postavnega moškega. Priznam, da me je vznemirilo," je Jenna napisala pod fotografijo, na kateri se z možem v kopalkah sprehajata po plaži  in povedala, kako se je tudi sama kar nekaj časa obremenjevala s tem.

"Del moje nesamozavesti je izhajalo tudi iz tega,  da sem poročena z gospodom 'radiatorčkom' osebno. Le zakaj bi ga jaz, vsa oblinasta, sploh osvojila? V svoji glavi sem se počutila  nevredno in da si ga ne zaslužim, ker nisem suha. Ta moški pa zadnjih deset let  sprejema vsako mojo oblino, obroček, kilogramček, mozolj in me opominja, da sem lepa tudi takrat, kadar se glede tega sama s seboj prepiram. Tako da, ja, moja stegna in roke so velike, moj trebušček okrogel, a tako me je le več zanj, da me lahko ljubi. Izbrala sem moškega, ki lahko prenese vse to in še veliko veliko več," pravi Jenna.

Hkrati pa vsem polaga na srce, da je življenje veliko več kot to, kako izgledaš. "Gre le za to, da stremiš k temu, da si najboljša verzija sebe, tako fizično kot psihično. Jaz sem veliko več kot le moje telo. In prav tako tudi ti. Prava ljubezen ne gleda na velikost," dodaja. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.