Tako preprost je recept za eno najbolj prodajanih jedi pri nas

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
To je ena najbolj prodajanih jedi v domačem gostinstvu!
Oglej si celoten članek

Če ste redni obiskovalci Odprte kuhinje ali ste obiskali katerega izmed dogodkov po Sloveniji, ste verjetno kdaj že zavohali eno najbolj prodajanih jedi pri nas – šmorn Dvora Jezeršek.

Luka Jezeršek je z nami delil recept Jezerškovega šmorna, ki je pravzaprav sila preprost. "Jajce, deciliter mleka in toliko moke, da je zmes lepo gladka. To spečemo in naredimo karamel," pravi Luka. Hmm, mislite, da nam je kakšno skrivno sestavino pa le zamolčal?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.