Tako razkošno je Melania Trump okrasila Belo hišo

Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump Foto: Profimedia Melania Trump
V Beli hiši so pripravljeni na novoletne praznike.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je na svojem Facebooku in Twitterju delila uradni videoposnetek okrašene Bele hiše, ki je pripravljena na njihov prvi božič v predsednikovi palači. "Okraski so nared! Bela hiša je pripravljena za praznike. Želimo vam vesel božič in vesele praznike!" je zapisala ob videu.

Melania je hišo je okrasila preden so jo tam obiskali učenci iz bližnje vojaške baze v Marylandu. "Ste vi prva dama?" je Melanio vprašal eden od učencev in jo objel. Sledili so mu še ostali učenci, ki so Melanio obiskali v pravljično okrašeni Beli hiši.

Melania je prvič hišo okrasila tudi od zunaj. Na vsako okno je obesila velik venec z ogromno rdečo pentljo. Jennifer Pickens, strokovnjakinja za dekoracije v Beli hiši, je povedala, da bo to zagotovo postala nova tradicija predsednikovega doma, ki jo bodo z veseljem nadaljevale tudi prve dame, ki bodo sledile Melanii.

Hišo je okrasilo več kot 150 prostovoljcev iz različnih delov Združenih držav Amerike. Okraševanje jim je vzelo več kot 1600 ur dela. Kot piše The Independent je Trumpova sama izbrala vsak detajl, vsak okrasek, ki so ga prostovoljci namestili v hiši.

V hiši je 53 smrečic, več kot 18 tisoč lučk, več kot 12 tisoč okraskov, okoli 2800 metrov pentelj in več kot 300 metrov vencev.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:23 28. November 2017.

    s polno ritjo je lahko srati! Ves zapravljeni denar bi,če bi bila če vedno prava Slovenka podarila revnim in pomoči …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.