Magazin > VIP
23121 ogledov

Tako razkošno je Melania Trump okrasila Belo hišo

Melania Trump
1/7
V Beli hiši so pripravljeni na novoletne praznike.

Melania Trump je na svojem Facebooku in Twitterju delila uradni videoposnetek okrašene Bele hiše, ki je pripravljena na njihov prvi božič v predsednikovi palači. "Okraski so nared! Bela hiša je pripravljena za praznike. Želimo vam vesel božič in vesele praznike!" je zapisala ob videu.

Melania je hišo je okrasila preden so jo tam obiskali učenci iz bližnje vojaške baze v Marylandu. "Ste vi prva dama?" je Melanio vprašal eden od učencev in jo objel. Sledili so mu še ostali učenci, ki so Melanio obiskali v pravljično okrašeni Beli hiši.

1/11

Melania je prvič hišo okrasila tudi od zunaj. Na vsako okno je obesila velik venec z ogromno rdečo pentljo. Jennifer Pickens, strokovnjakinja za dekoracije v Beli hiši, je povedala, da bo to zagotovo postala nova tradicija predsednikovega doma, ki jo bodo z veseljem nadaljevale tudi prve dame, ki bodo sledile Melanii.

Hišo je okrasilo več kot 150 prostovoljcev iz različnih delov Združenih držav Amerike. Okraševanje jim je vzelo več kot 1600 ur dela. Kot piše The Independent je Trumpova sama izbrala vsak detajl, vsak okrasek, ki so ga prostovoljci namestili v hiši.

V hiši je 53 smrečic, več kot 18 tisoč lučk, več kot 12 tisoč okraskov, okoli 2800 metrov pentelj in več kot 300 metrov vencev.

Komentarjev 1
  • Avatar Džoser
    Džoser 15:23 28.november 2017.

    s polno ritjo je lahko srati! Ves zapravljeni denar bi,če bi bila če vedno prava Slovenka podarila revnim in pomoči potrebnim.