Magazin > VIP
16708 ogledov

Novinarka razkrila, kakšna je Melania v resnici

Melania Trump
Presenečeni boste!

Melania Trump je trenutno ena najbolj slavnih žensk na svetu. In čeprav so se modni oblikovalci odpovedali sodelovanju z njo, češ ker niso pristaši Donalda Trumpa, jo modni strokovnjaki vedno bolj hvalijo in v njej vidijo modno boginjo.

Kate Bennett, CNN-ova novinarka, ki poroča iz Bele hiše, je razkrila nekatere podrobnosti o Melanii Trump, ki niso znane vsem: "Melania je zelo tiha in svojih čustev ne izkazuje pogosto. Čeprav nekateri menijo, da je to njena vloga prve dame, je Melania takšna tudi v resnici."

Američani Melanio radi primerjajo z Michelle Obama. V primerjavi z njeno predhodnico, je Bennettova Melanio opisala kot bolj zadržano in tiho. A meni, da prav zaradi te podobe ljudje napačno menijo, da je Melania nesrečna in žalostna ženska.

Novinarka pravi, da si Melania in Michelle po delovni etiki in zagnanosti nista tako različni. Pravi, da je veliko ljudi presenečenih, da je Melania zelo odločna in da ni niti malo zadržana ali celo neodločna, kot nekateri menijo.

"Opazila sem, da ji posebno veselje daje delo z otroki. To smo lahko videli, ko je spomladi odpotovala v Evropo, kjer je v bolnicah obiskala bolne otroke in otroke v šolah," je povedala Bennedettijeva: "Opazila sem, da je zelo fokusirana na materinstvo. Menim, da je njena največja skrb vzgoja sina in da bi mu bila čim boljša mama."

Komentarjev 5
  • Avatar mnenje
    mnenje 12:46 09.november 2017.

    " kariero" je pa začela takole: https://i.pinimg.com/236x/3e/25/5f/3e255f86790eaef9e289c95499976bef--new-york-post-us-politics.jpg

  • Žirafa 20:28 07.november 2017.

    Melanije sicer ne maram najbolj, ampak na zgornji sliki mi je pa zelo simpatična.

  • Avatar Bine Prelesnik
    baraba 17:27 07.november 2017.

    Ali morate res vse prekopirati iz hrvaških medijev ???

Sorodne novice