Magazin > VIP
18206 ogledov

Bi se morala Melania bati te ženske?

Hope Hick
1/8
Internet poln teorij, da je prav ona njegova ljubica.

Različni tuji spletni mediji, med njimi tudi Yahoo.com in The Hollywood Gossip, pišejo ,da so sledilci Donalda Trumpa 'ugotovili', kdo naj bi bila njegova ljubica. Spletne strani so polne natolcevanj, da naj bi se morala Melania postavne 28-letnice brati. Je temu res tako? 

Postavna 28-letnica Hope Hicks je Trumpova komunikacijska direktoricain se je še pred nekaj leti sprehajala po modnih brveh.

Hope se nerada izpostavlja javnosti, čeprav je to del njene službe. Za Hope pravijo, da je Trumpova ljubljenka in da jo ta nenehno naziva z različnimi vzdevki, uporabniki družbenih omrežij pa so jo celo nazivali z 'Trumpova prišepetovalka', saj je prav ona tista, ki upravlja z njegovimi družbenimi omrežji in mu svetuje, kaj naj kdaj reče in česa ne.

Hope, ki je odrasla v premožni družini v Connecticutu, pred to službo ni imela izkušenj s politiko. Rjavolaska je bila, preden jo je Trump poklical v svojo pisarno, tiskovna predstavnica njegove hčerke Ivanke Trump.

Hicksova je diplomirala angleščino na zasebni krščanski fakulteti Southern Methodist v Teksasu in je kot tiskocna predstavnica začela delati pri svojih 23. letih pri Ivanki Trump. Leta 2014 jo je Donald zaposlil kot predstavnico za stike z javnostmi v svoji nepremičninski družbi.

Trump jo je angažiral za svojo predvolilno kampanjo in kot je ameriški predsednik pred časom povedal za revijo GQ se mu je Hope zdela izjemna in nadpovprečno dojemljiva ženska. Hickova je počasi postala ena njegovih najtesnejših zaupnic, poleg tega pa tuji mediji pišejo, da jo ima rad ob sebi, saj ga pozna še iz časov, ko je bil le podjetnik in ko sta sodelovala v Trump stolpnici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice