Tako razkošno vilo imata Tanja in Đuro

Foto: Boštjan Tacol Tanja Ribič
In kakšno postavo ima Tanja!
Oglej si celoten članek

Na svojem Facebooku Tanja Ribič velikokrat rada objavi fotografijo svoje družine, hčerk in kužkov. Tokrat pa je prvič objavila fotografijo hiše, ki jo imata z možem Brankom Đurićem na slovenski obali.

Pa ne samo to. Tanja je poleg tega, da je razkrila razkošen bazen, pokazala tudi, da bi se lahko brez težav prelevila v manekenko. Na fotografiji ob bazenu se Tanja sonči v enodelnih belih kopalkah in priznati moramo, da je videti odlično!

Pod fotografijo je zapisala: "Bomo zmogli? Bomo ja!" Malce poletnega humorja ob lenarjenju ji očitno ne uide.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 17:17 20. Avgust 2017.

    Bravo Tanja in Djuro. Pametno naložen denar. Privoščim jima. Zame sta oba vrhunska igralca in zato vem, da veliko vlagata …

  • 22:54 16. Avgust 2017.

    Bebci ste ze fous ?

  • 17:47 16. Avgust 2017.

    Pa še nekaj.V slovenskem jeziku in abecedi ne poznamo črke Đ,zato je on Djuro.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.