Tako romantično se je Umek poklonil svoji vroči ženi

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Lepo, kajne?
Oglej si celoten članek

Odkar sta se januarja letos poročila na razkošnem slavju v ljubljanski Operi, sta DJ Umek in njegova soproga Senka neločljiva. Pred kratkim sta bila skupaj na priljubljenem festivalu Burning Man v Nevadi, kjer je Umek nastopil kot prvi Slovenec. Iz futurističnega festivala v puščavi je par objavil tudi nekaj dih jemajočih fotografij.

Da je ljubezen med njima po poroki še bolj vroča, pa priča tudi uspešnica 19119, ki jo je Umek posvetil Senki in obeležuje datum njune poroke, 19. 1. 2019.

Glasbeni virtuoz je lani na razprodanem, kar deseturnem, techno maratonu v Kurzschlussu obeležil 25. obletnico glasbenega ustvarjanja. "Fotr", kot se ga je prijel vzdevek med slovenskimi oboževalci, pa se decembra z naborom eminentnih imen, ki ga bodo spremljali, vrača na ‘mesto zločina’. 20. decembra bo zopet stopil za mešalko na odru Kurzschlussa, ki je, kot pravi sam, edinstven prostor v Sloveniji in kot ustvarjen zanj. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.