Magazin > VIP
3629 ogledov

Tako romantično se je Umek poklonil svoji vroči ženi

Senka Umek Instagram
Lepo, kajne?

Odkar sta se januarja letos poročila na razkošnem slavju v ljubljanski Operi, sta DJ Umek in njegova soproga Senka neločljiva. Pred kratkim sta bila skupaj na priljubljenem festivalu Burning Man v Nevadi, kjer je Umek nastopil kot prvi Slovenec. Iz futurističnega festivala v puščavi je par objavil tudi nekaj dih jemajočih fotografij.

Da je ljubezen med njima po poroki še bolj vroča, pa priča tudi uspešnica 19119, ki jo je Umek posvetil Senki in obeležuje datum njune poroke, 19. 1. 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shout out to everyone starting school today 😁🚲

A post shared by UMEK (@umek_1605) on

Glasbeni virtuoz je lani na razprodanem, kar deseturnem, techno maratonu v Kurzschlussu obeležil 25. obletnico glasbenega ustvarjanja. "Fotr", kot se ga je prijel vzdevek med slovenskimi oboževalci, pa se decembra z naborom eminentnih imen, ki ga bodo spremljali, vrača na ‘mesto zločina’. 20. decembra bo zopet stopil za mešalko na odru Kurzschlussa, ki je, kot pravi sam, edinstven prostor v Sloveniji in kot ustvarjen zanj. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice