Magazin > VIP
3821 ogledov

Žena DJ Umeka iskreno: "Ni najbolj enostavno, vendar nama uspeva"

Senka Umek Osebni arhiv
Senka Umek je menedžerka enega najbolj znanih klubov na Hvaru, ki se je pozimi poročila z našim najbolj znanim DJ-jem Urošem Umekom. Ker sta oba polno zaposlena, nam je zaupala, kako uspešno krmarita med poslom in zakonom ...

Poletja so za vas kot vemo delavna, kako potekajo dnevi na Hvaru, za kaj vse morate poskrbeti?
Res je, pri meni so poletja precej energična, včasih zelo stresna, zato pa so zime veliko bolj mirne. Nimam rednega delovnega časa, zadeve v beach baru Hula Hula Hvar morajo potekati tekoče, zato smo odzivni 24/7. Tukaj nimam vikendov oziroma prostih dni - včasih je nedelja najbolj delovna, spet ponedeljek je lahko zelo miren oziroma si vzamem lahko čas za svoj prosti čas ali obratno. Tekom zime pripravim kolekcijo za osebje ter komplet "merchandise“, poleti pa skrbim 3 mesece za vsakodnevne t.i. "after beach zabave", vsakodnevno sodelujem z dj-ji in nastopajočimi. Za komplet marketinško komuniciranje skrbim skozi celo leto, seveda pa je največ dela v poletnih dneh. Pripravljam razne pr članke, skrbim za socialna omrežja, promocijske materiale. Vsaj enkrat tedensko imam tudi priprave strategij za naslednje poletje z našimi distributerji in poslovnimi partnerji, skupaj pripravljamo plane za različne dogodke, itd. Kadar imamo posamezne zahtevne vip goste pa seveda sodelujem tudi pri pripravi vsega potrebnega za njihovo dobro počutje pri nas.

Senka Umek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Ali pri glasbenem programu sodelujete tudi s soprogom? 
V veliki večini vse zadeve pripravim sama, naš žanr glasbe namreč ni enak temu, ki ga vrti moj Uroš. Vsekakor pa dobim vedno kakšen fajn nasvet z njegove strani, ko se znajdem v dilemi, ozirpma kadar nisem najbolj prepričana v lasten izbor.

Kako uskladita posel in zakonsko življenje, glede na to, da so poletja za oba pestra?
Ni najbolj enostavno, vendar nama uspeva. Pozimi se večinoma jaz prilagajam njemu, poleti pa on nekoliko bolj meni. Letos sva zadevo prilagodila tako, da Uroš leti na svoje nastope kar iz Splita, tako da sva lahko čim več skupaj.

Senka Umek | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Kaj radi počnete ob koncu sezone in čez zimo?
Potujem, športam, berem, se razvajam in predvsem mirno družim z družino in prijatelji. Rada obiščeva kako tekmo ali kino, modne dogodke, rada odpotujeva v tople kraje, itd. Všeč mi je predvsem to, da ni vsak dan hektičen in glasen. Je pa res, da hitro začnem pogrešati zabave in poletje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice