Magazin > VIP
26083 ogledov

Razkošno: Naš glasbenik za poroko najel ljubljansko Opero

DJ Umek
1/10
Mediaspeed
Naš najbolj znani DJ je usodni da zapečatil s sanjskim obredom in zabavo!

DJ Umek se je po dobrih dveh letih zveze in mnogih letih prijateljstva poročil z ljubljansko podjetnico Senko Halebić. Par je organiziral sanjsko zimsko poroko, za katero sta najela kar ljubljansko Opero. Gostje so se v luksuznih avtomobilih pripeljali pred razkošno stavbo in se po rdeči preprogi sprehodili na obred in zabavo, ki je potekala za zaprtimi vrati. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My love, my soulmate, my best friend! I love you. We just got married! What an unforgettable night! #dance #love #friends #familly #fun

A post shared by UMEK 1605 (@umek_1605) on

Senka, ki jo je Umek kot svoje dekle javnosti predstavil leta 2016, pred tem sta bila mnogo let tesna prijatelja, je blestela v obleki, okrašeni z belim in črnim perjem, v krznenem kratkem plašču in tiaro na glavi. Prav tako glamurozni so bili rudi gostje, dame v večernih toaletah, gospodje v oblekah in metuljčkih. Izbrance, med katerimi so bili tudi Damijan Janković s svojo Ursulo Gawish, ljubljanski lepotni kirurg Igor Višnjar, podjetnica in dobrodelnica Ana Lukner ter ostali, je s svojim kulinaričnim znanjem razvajal chef Tomaž Kavčič.  

Uroš je nepozabni dogodek ovekovečil tudi na Instagramu, kjer je ob fotografiji z nevesto pripisal: "Moja ljubezen, moja sorodna duša, moja najboljša prijateljica! Ljubim te. Pravkar sva se poročila! Kakšna nepozabna noč!" Utrinke z rdeče preproge pa si poglejte v galeriji. 

Darren Easton in Lauren Pope Ganljivo Svet Neverjetno, kaj je zanj storila nevesta Neža Marolt Magazin Je zaradi Umka razdrla zaroko?
Komentarjev 10
  • Superborut 21:02 11.marec 2019.

    Mater.. po komentarjh sodeč vas je ena sama foušija

  • leonardo 07:28 22.januar 2019.

    Spet en članek brez veze. No, sicer moram priznati, da se novinarka z najetimi brezveznimi članki preživlja. Nekako se pač mora. Ne vem pa, če ji popularnost ne zbija njen repertuar besed kot: čudovita, prečudovita, lepa, najpepša itd. No za ...prikaži več Umekovo izbranko bi n.pr. lahko napisala " prečudovita operjena " gos.Je pa tako, ko tem starajočim "zvezdnikom" zahaja zvezda, si pač reklamo nabijajo na to sorto. Žal.

  • Vesna Dolšak 23:21 21.januar 2019.

    Brezvezno razkazovanje.

Sorodne novice