Magazin > VIP
15638 ogledov

Poroka britanske princese: Gostje imeli polne roke dela

princesa eugenie
1/19
Princesa Eugenie je sedaj gospa Brooksbank.

V kapeli v gradu Windsor, kjer sta se vzela princ Harry in Meghan Markle, je potekala poroka britanske princese Eugenie, hčerke princa Andrewa in Sarah Ferguson.

Večno zvestobo je obljubila Jacku Brooksbanku, ki ga je spoznala pred sedmimi leti med smučanjem v Švici. Pred kapelo se je zbralo 1200 "podanikov, par pa je na svojo poroko sicer povabil 850 gostov, kar 250 več kot Harry in Meghan. Med gosti je bilo tudi nekaj znanih obrazov, med drugim so prišli Demi Moore, Cara Delevigne, Liv Tyler, Naomi Campbell, Robbie Williams, pričakujejo pa tudi Georgea Clooneyja in njegovo ženo Amal. Ženin sicer dela za Clooneyja oziroma njegovo podjetje. Je evropski uvoznik za Clonneyjevo tekilo Casamigos.

Poleg zvezdnikov je bilo v kapeli tudi veliko modrokrvnežev, manjkala pa je žena princa Charlesa, Camilla, ki je že pred časom potrdila svojo prisotnost na dogodku na neki škotski šoli in svoje besede ne namerava prelomiti.

V cerkvi je za glasbeno podlago poskrbel Kraljevi filharmonični orkester, Andrea Bocelli pa je zapel dve pesmi.
Slovesnost se je začela, ko je kot zadnja v kapelo stopila kraljica, vodita pa jo škof David Conner in newyorški nadškof John Sentamu. Jackova priča je njegov brat Tom, nevestina pa sestra Beatrice. Par se je nato usedel v zaprto kočijo, ki ju je peljala po mestu.

Kočija je bila zaprta z razlogom. Vremenoslovci so namreč napovedovali dež. Vetrovno je bilo zelo, kar je vsem s klobuki povzročalo veliko težav.

Komentarjev 1
  • janko89 16:30 12.oktober 2018.

    Kakšna grda rit bljek, packa smotana - tebe lahko piči samo kamela, pa še ta mora imeti temna očala HI HI