Svet
34872 ogledov

Dobro uro po poroki sta mladoporočenca umrla

1/2
Iz ameriške zvezne države Teksas poročajo o tragediji, ki se je zgodila kmalu po poroki mladega para. Umrla sta mladoporočenca in pilot helikopterja, s katerim je par želel zapustiti svatbo.

Par se je poročil le uro in pol pred grozljivo nesrečo, ki se je v Teksasu zgodila minulo soboto. Will Byler, njegova soproga Bailee Ackerman in pilot helikopterja so umrli.

Po poroki na ženinovem ranču Uvaldeu sta se mladoporočenca odpravila proti helikopterju. Kmalu po vzletu je helikopter strmoglavil, nesreča je bila za mlade par in pilota usodna.

Po poročanju ameriške televizijske hiše CBS je takoj stekla reševalna akcija, še vedno so na delu preiskovalci letalskih nesreč, vzrok strmoglavljenja za zdaj še ni znan.

Pretreseni svatje so na družabnih omrežjih objavili video posnetek, ko sta se mladoporočenca odpravila na usodno pot proti helikopterju.

Texas newlyweds killed in chopper crash after wedding

TRAGEDY: Authorities are investigating a deadly helicopter crash at a ranch in Uvalde, Texas, that killed newlyweds Will Byler and Bailee Acherman, seen here boarding the chopper as wedding guests cheered their departure; the pilot was also killed. https://abcn.ws/2qta8Fh

Posted by ABC World News Tonight with David Muir on Monday, November 5, 2018

Po spletu pa se je razširil tudi video posnetek njune poroke.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • slovenski 15:18 13.november 2018.

    Če je tako, se jim pa ja ni splačalo poročiti in si nakopati stroške.

  • asmas1965 22:17 06.november 2018.

    miki a si morda pobegnil iz Idrije?Sicer nisem "žleht" vendar bi takim komentatorjem kot si ti privoščil da bi bil med povabljenimi svati...morda bližnji sorodnik ali pa celo priča.Kaj misliš MIKI se ti zdi tvoj komentar primeren

  • miki1234 13:37 06.november 2018.

    svatom sta omogočila zares nepozabno poroko...