Tako se boste znebili jutranjega zadaha

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Se zbujate z zadahom? Za vas imamo trik.
Oglej si celoten članek

Zdravnik Erich Voigt je britanskemu mediju Business Insider razkril trik, ki odpravlja jutranji zadah. Po njegovih besedah imajo z zadahom težave predvsem tisti s kroničnim vnetjem sinusov, zaradi katerega med spanjem dihajo skozi usta. Z zadahom pa se seveda spopadajo tudi zdrave osebe. Te bi morale po besedah strokovnjaka spremeniti svoje prehranjevalne navade.

Izogibajte se pozni večerji, saj želodec med spanjem hrano zelo težko prebavlja, zgodi pa se lahko tudi, da zaradi ležanja med prebavljanjem v požiralnik pride želodčna kislina, kar povzroča zadah. Voigt svetuje, da zadnji obrok zaužijete najkasneje tri ure pred spanjem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.