Tako se Harry bori za Cressido

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Princ Harry kljub spogledovanju z drugimi lepoticami Cresside Bonas še ni pozabil ...
Oglej si celoten članek

29-letnik in 24-letna lepotica sta bila v zvezi skoraj dve leti. Govorilo se je že o poroki, nato pa je odjeknila vest, da je ljubezni konec. Princ je kmalu zatem odpotoval v ZDA, kjer naj bi se več kot dobro razumel s Katie Cassidy, hčerko slavnega Davida Cassidyja.

Velika Britanija medtem ugiba, zakaj sta se golobčka razšla. Nekateri mediji so pisali, da je bila Cressida prenaporna, drugi pa so trdili, da je zvezo končala manekenka, ker so jo pravila dvora utesnjevala. Kakorkoli že, Harry naj bi si Cressy želel nazaj. Tudi med svojim obiskom ZDA naj bi jo vsak dan bombardiral s kratkimi sporočili in jo prosil za zmenek. Na dan ji je menda poslal približno 15 sporočil.

Kdo ve, ali se ga bo Bonasova usmilila … Menda pa ji prav nič ni bilo všeč, da je Harry odpotoval čez lužo na prijateljevo poroko. Dekletom in ženam je bil prihod na predporočno slavje menda strogo prepovedan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.