Magazin > VIP
52 ogledov

Tako se Harry bori za Cressido

Cressida bonas FameFlynet
Princ Harry kljub spogledovanju z drugimi lepoticami Cresside Bonas še ni pozabil ...

29-letnik in 24-letna lepotica sta bila v zvezi skoraj dve leti. Govorilo se je že o poroki, nato pa je odjeknila vest, da je ljubezni konec. Princ je kmalu zatem odpotoval v ZDA, kjer naj bi se več kot dobro razumel s Katie Cassidy, hčerko slavnega Davida Cassidyja.

Velika Britanija medtem ugiba, zakaj sta se golobčka razšla. Nekateri mediji so pisali, da je bila Cressida prenaporna, drugi pa so trdili, da je zvezo končala manekenka, ker so jo pravila dvora utesnjevala. Kakorkoli že, Harry naj bi si Cressy želel nazaj. Tudi med svojim obiskom ZDA naj bi jo vsak dan bombardiral s kratkimi sporočili in jo prosil za zmenek. Na dan ji je menda poslal približno 15 sporočil.

Kdo ve, ali se ga bo Bonasova usmilila … Menda pa ji prav nič ni bilo všeč, da je Harry odpotoval čez lužo na prijateljevo poroko. Dekletom in ženam je bil prihod na predporočno slavje menda strogo prepovedan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.