Tako se je Kate včeraj poklonila princesi Diani

Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton Foto: Profimedia kate middleton
Ste opazili to lepo gesto?
Oglej si celoten članek

Vojvodinje Kate je včeraj povila tretjega otroka. Kako je malčku ime, britanski dvor še ni razkril. Kraljevi par pa je malega princa že predstavil javnosti, saj je Kate z otrokom le sedem ur po porodu zapustila bolnišnico.

Magazin Britanska princesa Kate je tretjič rodila!

Vojvodinja je bila oblečena v rdečo obleko blagovne znamke Jenny-Packham, ki ga je krasil bel ovratnik. Obleka močno spominja na obleko, ki jo je nosila princesa Diana, ko je s Harryjem zapustila porodnišnico.

Foto: Profimedia diana

Na ena način se je Kate svoji pokojni tašči sicer poklonila že po rojstvu princa Georgea, ko se je javnosti - tako kot Diana po rojstvu Williama - pokazala v modri obleki.

"Želel bi si, da bi moja mama spoznala Kate in otroke. Žalosti me, da se to ne bo nikoli zgodilo," je William pred kratkim povedal v intervjuju in dal slutiti, kako močno po vseh teh letih še vedno pogreša svojo mamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:58 25. April 2018.

    a lahko prosim že prenehate pisarit te bedarije o kate... mislim who cares... dajte se osredotočit raje na slovenijo, pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.